2010. április 7.

Höndör B. Margit
Ugyan már, KGB,

mindenki tudja, hogy kire van most szüksége az országnak: a megfelelő emberre a megfelelő időben!
Mit jön ezekkel az avíttas kampánydumákkal? A választás már eldőlt.
Én nagyon örülök, mert nem lesznek megszorítások, pedig még annál is rosszabb a helyzet, mint akármelyikünk gondolná, szóval, most azt gondoljuk, hogy annál is rosszabb, de még ennél is rosszabb lesz, idáig érti? Vagyis, ha mégis lesznek ilyen szorítások, akkor ezért lesznek, meg a cinkos IMF miatt, aki összekacsintott. De! Talán lehet civilizált megoldásra jutni ezzel a cinkossal, a sudribunkóparaszttaplójával, a mi részünkről a törekvés megvan, én persze mondjuk a legszívesebben szétrúgnám a fejét neki ezért cinkoskodásért, és felmerül a kérdés: Miért? Miért cinkoskodott?? Nagyon messzire vezet ez a felvetés, és akkor most várom gloire magyarázatát, aki mindig belelát az események közepének mélységeibe,meg a hátterekbe, talán ő tudja a választ.
Egyébként pedig vigyázzanak az oroszokkal, gondolok itt a Lavrentyij Pavlovics álnéven kommentelő pártoló tagra, az oroszok mindegyformák, olvasták a hírt?
Hazugság, komcsi trükk, a kurucinfó az MSZP szekértolója, idáig jutottunk, drága tirpákok! Kérdezzék csak gloire-t megint, hogy is vannak ezek a dolgok.
Arról nem is beszélek, hogy az MSZP által létrehozott és támogatott Jobbik olyan megkérdőjelezhetetlen tekintélyekbe köt bele,mint a nemzet tanítója.
Mindennek van azért határa!
Most már hamar legyenek választások, hogy végremár rend legyen ebben a sokat szenvedett, stb országban márvégre!
Jót akarok! Most már nagyon akarom a jót!

2010. április 6.

Kovátsch Gamma Bertalan
Szavazz rám

Eljött az idő, hogy a független értelmiség is megmondja a véleményét, kinek kell Tirpákbokrétást vezetnie.

Prosztót akarjátok? Prosztó egy erőszakos vadállat, európai értelemben véve nem is európai, hanem egy brutális zsivány.

Höndör B. Margit nem tudja, mit tenne. Csak mondja, hogy tudja, lobogtatja a programját, de nem tudja. Én tudom, hogy nem tudja. Mert ha Höndör B. Margit tudná, mit kell tenni, akkor én is tudnám, hogy tudja. Világos?

Bz249 ma ezt mond. Tegnap meg azt mondott. Holnap meg amazt fog mondani? Hogy lehetne egy ilyen emberre bízni a kassza kulcsát? Ma sódert vesz járdaépítéshez, aztán mégis inkább amfóragyárat alapít és mi lesz a sóderrel? Bz249 nem komolyan vehető Tényező.

Tölgy a pedofil papokat támogatja. Kell ennél több? Tirpákbokrétáson egyelőre nem tudunk pedofil papokról, de ha valaki megírja nekem, én kinyomoztatom. Motiválva vagyok.

Egyetlen erő van, akire érdemes szavazni. Kovátsch Gamma Bertalanra. Én rá szavazok, tegyétek ti is.

2010. április 2.

Kovátsch Gamma Bertalan
Fogadalom

Emlékeztek? Emlékeztek, bazdmeg? Fogadalmat tettem, ezt itt.

Nem fogjuk hagyni, hogy az emberi butaság mint egy nagy penésztelep feketével borítsa be ezt a jó édes kurvaországot. Harcolni fogunk. Ott leszünk minden ünnepnél, legyen az húsvét, pünkösd vagy hamvazószerda és mindig, mindig le fogjuk rántani a leplet a hígagyúság e szörnyű babonájáról. Aki fél, az most még leléphet, a blogról mondjuk ki fogom tiltani, de nagyobb bántódása nem esik azon kívül, hogy a hadműveletben felhasznált fospumpákat rajta fogjuk kipróbálni.

És ha fogadalom, akkor azt nem lehet elmismásolni, abba bele kell feküdni, komoly nagy elszánással, mintha legalábbis nagypénteki lemondást szenvedne át az ember. Tessék, én is itt küzdöm át magam a fogadalmamon és nem teszek engedményt.

A katolikus egyház egy bűnszövetkezet. A tetején ott ül a keresztapa és pont úgy nyújtja csókra a kezét, mint a sokkal híresebb lófejes. Alatta ott állnak sorfalat fenyegetően a kápók, akiket a katolikus egyházban bíborosnak hívnak. Hogy valaki keresztapa lehessen, ilyen kápóságon át vezet az út és sejthetitek, mit meg nem tesznek a gátlástalanabb kápók a legfelső székért. Ilyen kápó volt a mostani keresztapa is és nem titok ma már, hogy bűnöző életet élt. Megírta a független szakértő is (amúgy puszipajtás, szió, Peti), hogy titkosszolgálatilag kell lecsapni erre a maffiára, mint biztonsági veszélyforrásra.

Most már egyet nem értek csak. Hogy lehet az, hogy a magyarországi almaffiájukban nem bukott le senki? Egy ilyen botrány most úgy kellene, mint egy falat kenyér a progresszió híveinek. Kellene egy újságíró ... na nem mondjuk én, hanem egy olyan oknyomozó, nekem csak véleményem van, én nem koszolom be a kezemet diktafonnal meg öreg papírosokkal. Valaki, odakint! Nem csinálná meg a leleplezést?

A véleménycikket majd én vállalom.

2010. március 31.

Kovátsch Gamma Bertalan
Faktor

A Magyar Fogorvosok Szövetsége négy párt programját hasonlította össze az "A", "B" és "C" faktor hatásossága szerint. A tudományos és elfogulatlan elemzés végkimenetele nem kérdéses: csak és kizárólag Lajos, a Hős programja garantálja a káros mikróbák elleni legteljesebb védelmet, mindhárom faktor részeredményét figyelembe véve. A Jobbik programja egy faktorban győzedelmeskedhet, de a nagy egészt tekintve lemarad a Hős mögött!

Válassza a Hatékonyságot, válassza a Tudományt, válassza a Programot!

2010. március 30.

bz249
Reménysugár

Mindenki ellenünk van Elitek, ez a Szarszagú Hüjeország csupa proliból áll. De ma azért sikert aratott a Haladás, hiába a csapodista belső kártevők aljas aknamunkája, ma győzött az Igazság, és Mucsa egyetlen független intézménye meghozta az egyetlen lehetséges döntést. Bizony ennyi független intézmény maradt, még a demokrácia egykori támasza is a Nácik mellé állt. Ők sem függetlenek többé.

Sőt a Párt soraiba is aljas árulók férkőztek, akik nem átallanak szövetséget javasolni a Fospumpának. Sőt ez a szövetség már meg is valósult, amikor egységfrontot hoztak létre a Racionalitás Pártja ellen.

De a Független Intézmények reménysugarat jelentenek, ugyanis a tekintélyükkel és demokrata elkötelezettségükkel kiállhatnak a helyes megoldási javaslat mellett, vagyis hogy az USA olvassza üveggé ezt a veszedelmes nácikkal borított Múltbarévedő Hüjeországot. Vagy, ha a koszos fekete komcsi erre nem hajlandó, akkor legalább az UFO-k. Biztos vagyok benne, hogyha a Racionalitás Pártja és a Független Intézmények erre kérik őket, akkor ők megteszik.

2010. március 28.

Kovátsch Gamma Bertalan
Kvíz

Ezt bezzeg nem hozza le a dögkút!

2010. március 27.

Kovátsch Gamma Bertalan
Bakancsosok


Ordasok ordítanak ordas eszméket a sívó magyar homok felett, vérfarkasok terrorizálnak józanul gondolkozókat, mételyezők mételyezik a hülyemagyarokat. Fej fej mellett száguld az apokalipszis két lovasa, a Jobbik és az LMP. Céljuk közös: irtani, gyilkolni, felégetni, ahogy azt a legrettentőbb emberellenes diktatúrák tették a XX. században. Igen, például a nácik is. Hogy miért nincsenek ezek betiltva? Én azt nem is tudom, nyugatosabban polgárosult vidékeken ezektől azonnal elhatárolódnak, egységfrontot képeznek, fospumpával beterítik őket. De itt ... eh, nem is füstölgök a magyar ugar reménytelensége miatt, röviden elintézem azzal, hogy a magyar ugar reménytelen és kész.

Egy elitnek bírnia kell az ordas eszme látványát, azokat csak az agyatlan proliktól kell elzárni, akiknek gyenge agyacskáját megfertőzheti az ord. Tessék, nézzétek és borzadjatok: ezek a mai náciformák azt merik állítani, hogy a multikat meg kell adóztatni. El kell venni tőlük az adókedvezményt.

Biztos van törvény az ellen, hogy ilyet lehessen mondani.

A multinak joga van az adókedvezményhez, kedves nemcivilizáltak. Ugyanis a multi befizeti az alkalmazottak utáni adót, vagyis az alkalmazottak adóznak, a cégnek tehát nem kell. Ezzel szemben mit csinál a csaló magyar kis- és középvállalkozó? Nem fizeti be az alkalmazottak utáni adót. Tehát az alkalmazottak nem adóznak, a cégnek tehát kell.

Ennek a rendszernek az igazságossága minden józanul gondolkozó burzsoá számára nyilvánvaló. És a józanul gondolkozó burzsoák fizetik a vacsorátokat, ezt jó, ha tudjátok. Első kézből származó bizonyítékom van erre.

Az én vacsorámat, továbbá a Lancia Thesis havi benzinadagját most ők fizették ezért a megmondásért.

2010. március 26.

Höndör B. Margit
KGB

1. Nem ezek lopnak, hanem azok.
2. Jóvanna, de mi kevesebbet és máshogy.
3. Csak a másik a korrupt.
4. Mikor jön végre a jó, meg a szép, vagyis én, a lopósoknak levágjuk a kezét, és kész.

2010. március 24.

Kovátsch Gamma Bertalan
Könyör

Beismerem, én voltam az első, aki kimondta, hogy ezek lopnak. Ezek a pártok lopnak. Korrupciómeghajtású demokrácia van, turbinás. A turbina korrupciót éget és ez löki előre a demokráciát a jövőbe.

Arra azért nem számítottam, hogy mindez megváltozik és akkor én szívhatok.

Bazdmeg, legyen már eszetek! Mire ez a hübelebalázs korrupcióellenesség, megőrült itt mindenki? Hát azokból a nokiásdobozokból rendes magyar embereknek meg az ő kedves kisgyerekeiknek lesz vacsorája! Csak nem akarjátok, hogy azok a kisgyerekek azt nyüszögjék, hogy anyu, anyu, miért van megint üres leves? Mire anyu csak azt tudja mondani, hogy gonosz bácsik elvették az apu nokiásdobozát.

A korrupció egyszerűen velejárója a piacgazdaságnak, még akkor is, ha ezt a prosztó, provinciális magyarok nem értik meg. Mert kádáristák, azért nem értik meg. Korrupció nélkül nem kerül pénz a Rendszerbe. Hogy milyen Rendszerbe? Hát például abba a Rendszerbe, amelyből a megmondásokat meg a képmeséket fizetik ki a rendes magyar embereknek.

2010. március 21.

Kovátsch Gamma Bertalan
Hagyomány

Minden hülyének üzenem, aki azt hiszi, hogy Magyarországnak keresztény hagyományai vannak: Magyarország hagyományai nem azonosak a keresztény erkölccsel.

Akkor mivel azonosak? Hát a természetes erkölccsel, amit őseink hoztak magukkal a sztyeppékről, amikor még vadászó-gyűjtögető életmódot folytattak. Ez egy ilyen kereszténység-előtti erkölcs volt.

De itt nem a lovasíjászos-sámános kereszténység-előttről beszélek, az a debil Jobbikosoknak való, akiket én semmire se tartok, kivéve, hogy egyetértek velük abban, hogy a gyerekgyártást be kell rekeszteni. Ez egy teljesen más kereszténység-előtti erkölcs, az, amit vadászó-gyűjtögető őseink űztek a sztyeppén. Ami mai szemmel leginkább liberálisnak nevezhető.

Látjátok, ezért kellene igazából kétharmadot kapnia a liberálisoknak. Még a hagyományaink is liberálisok.

2010. március 20.

bz249
No pasaran!


Mi tirpákelitek Nyugatosan Polgárosultak, Szakértők és Demokraták vagyunk! Az Evolúció és az Élő Pénz minket, és egyedül minket tett alkalmassá Tirpákia vezetésére. Nincs alternatívánk, és ezért fogunk győzni.

Ok, akkor ez a hivatalos kommunikáció a proliknak. Most magunk között vagyunk, beszélhetünk őszintén. Lavrentyij Pavlovics kapcsolja ki azt a diktafont! A mobiltelefonját is! Ami a kabátjában van azt is!

Naszóval most már magunk között vagyunk és beszélhetünk őszintén! Gáz van, kurva nagy gáz. Amíg a Tirpákbokrétást védő erődvonalon csoportosítottuk át a csapatainkat, addig Berkenyemagos és Venyigeszutykos között a Waffen SS Tirpákenland áttörte a vonalainkat, a Fospumpa és a Páncélvonat összefogott és sorra veszi be a városokat. 22 nap és ideérnek Tirpákbokrátásra. Höndör B Margit már ki is választotta azt a fehér vízilovat amin majd parádézni fog a főutcán. Mindennek vége, meneküljön ki merre lát.

Én a magam részéről azonnal beszállok egy Argentína felé induló tengeralattjáróba.

2010. március 19.

Kovátsch Gamma Bertalan
Nevem Bertalan. Tolvaj vagyok.

Szánalmas, parázna majmok vagytok, akik szarnak minden erkölcsi parancsolatra! Te ott a harmadik sor szélén, a vékonykeretes szemüvegben! Tudom rólad, hogy 5 éve párhuzamosan két nővel is megosztottad az ágyadat. Aztán persze lebuktál és akkor azt hazudoztad, hogy nem akartad megbántani se Izabella, se Berta érzékeny lelkét. Aztán persze Izabella és Berta egyesült erővel dobott ki a lakásból, egy szál lepedőben, még szerencse, hogy akkor nem volt YouTube. Te dumálsz erkölcsről, te szarjankó? Aztán te azzal a szigorú tekintettel a leghátsó sorban középen! Tudom rólad, hogy gyerekkorodban cukrot loptál a közértből! Sőt, odáig vitted, hogy a lopott cukrot be is csereberélted az osztályban mecsboxra meg repülőgépecskére. Amíg el nem kapott a bolti eladó, mert akkor persze ríttál, hogy ilyet soha többé!

Tolvaj, képmutató szarjankók vagytok mind. Bűnösök vagytok, igen, nézzetek magatokba és ott vannak a szánalmas kis bűnöcskéitek, melyeket úgy dédelgettek, mint más a sérvét. Mégis, milyen alapon vágytok a szépre, a jóra, milyen alapon oktattok ki másokat, hogy ezt nem szabad, az meg csúnya dolog? Ahelyett, hogy bevallanátok magatoknak az igazságot, mint az anonim alkoholisták, hogy

A nevem Aladár. Rest vagyok a jóra. A nevem Borbála. Haragban vagyok mindenkivel, de főleg Aladárral. A nevem Cecil. Ellenállni az islernek nem tudok. A nevem Dénes. Még az islert is irigylem Ceciltől. A nevem Etelka. Egy évben átlagosan 20 szeretőm van. A nevem Flórián. Azért vallom be a bűneimet, mert az ingyen van. A nevem Györgyi. Ez a blog nem méltó arra, hogy akár csak a nevemet is megemlítse.

És ha már így bevallottátok a bűneiteket, akkor milyen alapon marasztaltok el másokat? Cukortolvaj, milyen alapon pampogsz arról, hogy így nokiásdoboz meg úgy nokiásdoboz? Etelka, miért sírod tele a női magazin levelezőrovatát, hogy így nem lehet élni?

Ahelyett, hogy egyszerűen beismernétek, hogy ez így van. Nem lehet rajta változtatni. Ilyenné teremtett az Evolúció, a nagybetűs, hét nap alatt. Igen, bűnöztünk, na és? Miért, betartható, hogy ne legyünk restek a jóra? Ma hányszor voltál rest a jóra te kis tüsifrizurás az első sorban? 217-szer? Az egy kicsit soknak tűnik nekem. Lényeg, hogy nem lehettek bűntelenek. És ha nem lehettek bűntelenek, akkor minek arra törekedni, amikor a bűn pedig jólesik?

Látjátok, a liberálisoknak ilyen gondjaik nincsenek. Ha nem lennétek ilyen képmutatóak, nektek se lennének ilyen gondjaitok.

2010. március 18.

tölgy
Évértékelő


Változás és remény

Nehéz napokat élünk, de mikor voltak könnyűek? De most nem a gyülekező sötét felhőkről akarok nektek beszélni barátaim, hanem a fényről, amit látok, a hangokról, amiket hallok.

Magyarország felszabadult a konzervatív erők 1000 éves elnyomása alól, amik visszafogták, és elkezdhettük megalkotni a 21. század Magyarországát, ahol nincsenek kiváltságok, hanem mindenki egyenértékű. Mindenki egyenlően modern.

Be fogjuk fejezni a művünket, és a konzervatívok nem fognak több kárt okozni e hazában. Ezek a kis gonosz lények olyasmiket gondolnak, ami kimondhatatlan Európában, emészthetetlen, életidegen. És mennél inkább kifejezi demokrata népünk megvetését, annál szélsőségesebbek lesznek e gonosz manók.

Nekünk maradnunk kell, és maradni fogunk, mert még sok a tennivalónk.

10% munkanélküli.

Új iskolák és kórházak kellenek.

Sok nyugdíjas nyomorog.

A bűnözés családok életét keseríti meg.

Több százezer gyermek naponta éhesen fekszik le.

És ez mind az eltékozolt 1000 év miatt. Ezt sose feledjétek, demokraták! Amit ránk hagytak, a csalódottság, türelmetlenség, előítéletek, düh, a beváltatlan ígéretek, a meghiusult tervek és csalóka remények világa.

De mi, demokraták megváltoztatjuk ezt. Mi változtatni akarunk, változtatnunk kell és képesek is vagyunk rá.

A változás erői a jövő erői. A jövőbe röpítenek minket. Megállíthatatlanok, nem állnak meg országhatároknál. Nem tisztelik a penészes hagyományt. És mi, csak mi tudjuk mit kíván egy 21. századi ország.

Tudásalapú gazdaságot kíván. Önbizalmat, mint ami nekem is van. Ha velem jöttök, nektek is lesz. És akkor uralni fogjuk a jövőt.

A változás és a jövő záloga pedig ti vagytok, a nép. Az emberi tehetségek felszabadítása, amik ma láncokban vannak. Az 1000 év láncolja le azokat. A magyar ember tehetségesnek születik, de láncokat hord. Alkotóereje kihasználatlan. Nekünk ez a megújuló erőforrásunk.

Amikor egy embert megfosztanak a lehetőségtől, azzal az országot lopják meg a konzervatívok. De nem hagyjuk, én nem hagyom!

A társadalmi igazságosság is azt követeli, hogy mindenkinek adjunk lehetőségeket.

Ez a reményünk a megváltásra. Nem egyenlő jövedelem kell. Az igazi egyenlőség: az egyenlő hozzáférés a tudáshoz, egyenlő esélyek.

Az osztályháborúnak vége. Ne hagyjuk, hogy a jövedelmi és vagyoni különbségek éket verjenek a progresszió hívei közé. A demokraták nem irigyek. A konzervatívok, azok azok.

A történeti küldetésünk az, hogy megszabadítsuk az országot az osztálykülönbségektől, előítéletektől, mindattól, ami eddig a változás útját állta. A haladás legyőzi a konzervatívok erőit. A harc ma nem a kapitalizmus és a szocializmus közt dúl, hanem a haladás és a konzervatívok közt, akik a népet lenyomták és visszafogták. És ha még nem mondtam volna, rasszisták és antiszemiták. A haladás és igazság ellenségei.

A Harmadik Út nem a kapitalizmus és szocializmus közt húzódik. Az én haladó utam a balos és jobbos konzervatívoktól eltérő.

Csökkentjük az adósságokat.

A gázárat.

A munkanélküliséget.

A konzervatívokat kiseprűzzük az oktatásból.

Az igazi egyenlőségért mi harcolunk. Én harcolok. A gyerekeink éhesen mennek az iskolába, de tudásszomjjal, de csalódniuk kell ott, mert csapdába esnek. Osztályozzák őket. Pedig az emberi tehetséget itt kellene felszabadítani, ehelyett osztályzatokkal lebéklyózzák. Mit tettek velem is a tanáraim! De nem hagytam magam. És a Párt sem hagyott magamra.

Egy gyereket, legnagyobb kincsünket, sem szabad kudarcra ítélni, leláncolni egy életre. Mindenki egyenlően értékes. Egyenlő esélyt mindegyiknek az életben. Ki mondta, hogy a süket nem lehet zenész? Tudjuk, milyen zenét szerezne és játszana egy süket? Mitől fosztanak meg minket a konzervatívok 1000 éve?!

Túl régóta vannak a nyakunkon, és akadályoznak minket és a változást.

A törvénytisztelet oda. A jómodor oda. Rettegünk a bűnözéstől. Mi olyan világot építünk, ahol nem lesznek előítéletek, és ezzel bűnözés sem. Törvénytisztelet és rend lesz. És egyenlő lehetőségek.

Az emberek szabadok lesznek az aggodalomtól, hogy kirúgják az iskolából a gyermeküket.

A nyugdíjasok szabadok lesznek a félelemtől, hogy választaniuk kell a fűtés és a gyógyszerek közt.

A fiatalok szabadok lesznek a rettegéstől, hogy nem fognak hosszú és boldog életet élni.

A határ a csillagos ég, és a lehetőségeink határtalanok.

Gyakran nem tudok aludni. Aggaszt a munkahelyek sorsa, a gyermekink sorsa, az öregeink békéje. Aggaszt, hogy gyermekeink drogoznak és 12 évesen szülnek. Igen, a konzervatívok adják a kezükbe a drogot és veszik ki belőle az óvszert.

Mennyi lehetőség, és ha nem csavarják ki kezemből a kormányt, akkor élünk velük. Felgyűrjük az ingujjat, és nekiállunk megváltoztatni az országot, csak reméljetek.

Nekem szerencsém volt. De gondolok rátok. Mindenki tehetséges. Néztétek a Megasztárt? Ugye hogy ugye!

Tudjuk, mit kell tennünk, tudjuk, hogyan kell tennünk. A konzervatívokat le kell vernünk: a visszahúzó erőket, akik a vérünket szívják, akik miatt hanyatlunk. Ha a modernitás velünk, ki ellenünk? Bátrak vagyunk, bízunk a jövőben. Bízzatok ti is, legyetek kemények! Szabadítsuk végre fel népünket a Múlt igája alól!

(A teljes hanganyag részletre is kapható.)

2010. március 17.

Kovátsch Gamma Bertalan
Kommer

Kommerek. Mennyi debilt neveztem már kommernek! Kommer volt persze Orbán, kommerek azok a szocik, akiket nem szerettem, meg úgy általában, mindenki kommer volt rajtam és néhány kiválasztott eliten kívül. Ja meg persze az Úr se volt kommer.

Ha már ennyit használtam, megkérdezem már, mit jelent ez a szó. Bazdmeg, kik a kommerek? Azt tudom, hogy nyáladzó sötét hülyék, de azon kívül kik?

2010. március 16.

Kovátsch Gamma Bertalan
1848, te csillag

Kedves ünneplő közönség!

Azért jöttünk ma össze, hogy emlékezzünk történelmünk egyik legfényesebb eseményéről, az 1848-as szabadságharcról! Szabadság, egyenlőség, testvériség! Ki méltóbb képviselője ezeknek az értékeknek, mint Petőfi Sándor, vagy én? Amint Petőfi is bátran kiállt és gyújtó szavaival megmozdította a nemzetet, úgy állok én is Önök előtt és megkérdem, akarunk-e lenni rabok? Nem, nem és nem!

1848-ban sem tűrték az értelmileg könnyűsúlyúak, a szabadság ellenségei, hogy Petőfinek jó legyen. Ahogy Metternich el akarta venni a szabadságot 1848-ban, úgy akarja most a szabadságot elvenni Höndör B. Margit. Kossuth Lajost Metternich börtönbe vethette, de fogságában csak erősebb lett. Ma a Höndör B. Margithoz hasonló Metternichek dolga nehezebb, és korunk Kossuth Lajosait, például engem nem fogják tudni megfosztani attól a joguktól, hogy az Önök szabadságát megvédjék! Elveheti Höndör B. Margit a szabadságunkat? Nem, nem, nem, kiáltjuk! Margit, takarodj Metternich mellé!

Ma úgy érezhetik a kicsinyhitűek, hogy Höndör B. Margitot és a mögötte menetelő agyatlan, ámde fegyelmezett hordákat senki se akadályozhatja meg abban, hogy a testvériségen alapuló Igazságos Társadalom helyébe egy parancsuralmi egypártrendszerbe kényszerítsenek minket! Értem a félelmeteket! Úgy érzem magam, mint Bem József, aki Windischgratz seregeivel nézett farkasszemet! És tudjátok mit csinált Bem? Nevetett, hangosan és tiszta szívből! Így kacagok én is Höndör B. Margit arcába és röhögéstől fulladozva azt hörgöm: gyere, Margit, vedd el az egyenlőségünket, ha tudod! Olyan leckét kapsz, mint Windischgratz kapott Bemtől Isaszegnél! Nem, nem és nem, Windischgratz-Margit, sunnyoghatnak a droidjaid, ahogy az osztrák droidok sunnyogtak Isaszeg alatt!

Ha hiszünk, erősek vagyunk. 1848 is csak az árulók miatt bukott el. Nézzetek alaposan a mellettetek álló szemébe és kérdezzétek meg szigorúan: nem vagy te áruló, mint Görgey volt 1849-ben vagy mint Höndör B. Margit árulja el a demokráciát nap mint nap? Tudom, hogy a válasz az lesz, őszintén és egyenesen, mert az én beszédeimre nem jönnek olyan sunyi alakok el, mint Jelasics, vagy Höndör B. Margit, szóval a szomszédotok válasza az lesz, hogy én nem vagyok Görgey, Höndör B. Margit az áruló! Nem az árulásra, nem Höndör B. Margitra!

1848 március 15.-e elmúlt, de 2012 március 15.-e még előttünk van! Szükségünk van a ma márciusi ifjaira, a ma Petőfijére, a ma Vasvárijára, a ma Irinyijére! Én felismertem a szükséget és vállalom, hogy a ma Petőfije, a ma Vasvárija, a ma Irinyije legyek! Mint a ma márciusi ifja kiáltom Höndör B. Margitnak: Margit, ne menj a hajóhídra, mert úgy járhatsz, mint Lamberg!

Ez majd visszatartja az áskálódástól.

2010. március 15.

Höndör B. Margit
Ibolya presszó, 2010 március 15.

Géza bácsi: Mindegyformák ezek. Hazudnak meg lopnak.
Tóni gyerek: Ez nem igaz, Géza bácsi! Most majd új idők jönnek!
Géza bácsi: Haggyá' már a hülyeségeiddel, Tóni.
Terike: Én a Fideszre fogok szavazni,mert akkor jövőre már elmehetek nyugdíjba!
Géza bácsi: Hülye vagy, Teri, 54 évesen senki se megy nyugdíjba. Mindenki hülye, aki hisz ezeknek.
Tóni gyerek: Maga a hülye, Géza bácsi, mikor élt jól? A Fidesz idején élt jól!
Géza bácsi: A szart. Akkor is szarul éltem, meg most is, te barom.
Aranka néni: Mert kocsmázol, Géza!
Géza bácsi: Kuss legyen, Aranka!
Marci, a boltos: Na de mi van a Jobbikkal?
Géza bácsi: Jobbik, Fidesz, egykutya
Tóni gyerek: A Jobbikot a komcsik pénzelik.
Marci, a boltos: Hát, nemtom, állítólag a Viktor nagyon szerette őket régen. Meg szövetségeket is kötött velük.
Géza bácsi: Kit nem szeretett a Viktor régen?
Tóni gyerek: Ez hazugság, aljas rágalom, amit a büdös komcsik terjesztenek! Az egész Jobbikot a komcsik találták ki!
Géza bácsi: Vagy a Fidesz. Nem mindegy?
Irénke: Nekem tetszik a Vona Gábor. Olyan markáns az arca neki.
Tóni gyerek: Fogd be a szád, Irénke.
Marci, a boltos: Na de most tényleg, azok gyújtogatnak.
Tóni gyerek: Nem azok gyújtogatnak, hanem a söpredék!
Irénke: Ugye, hogy te is szereted a Vona Gábort, Tóni.
Tóni gyerek: Szájonvágjalak, Irénke?
Irénke: Szemét állat!
Aranka néni: Igazad van Irénke, ne hagyd magad!
Géza bácsi: Kussojjá be, Aranka! Mindjárt jönnek a hírek, hogy volt-e balhé FENN Pesten.
Tóni gyerek: Ha balhé lesz, a komcsik miatt lesz. Direkt úgy szervezték, hogy balhé legyen, mert az az ő malmukra hajtja a vizet.
Jenő, az alkesz: Vizet, bazmeg? Hányok, bazmeg!
Marci, a boltos: És ha nem lesz balhé?
Tóni gyerek: Mért lenne balhé, ha rendes magyar emberek ünnepelnek! Maga persze ezt nem érti!
Irénke: Mér nem érti?
Terike: Jön a híradó, felhangosítom a TVt!
Marci, a boltos: Na, ma nem volt balhé. Akkor a szocik elbaszták? Pedig eddig milyen jól meg tudták szervezni mindig.
Tóni gyerek: A szocik mindent elbasznak.
Géza bácsi: Ez egy nagy igazság, Tóni.
Marci, a boltos: Na jó, de ez a balhézás eddig mindig sikerült, maga mondta. És pont a választások előtt basszák el? Lehet, hogy nem is ők szervezték mégse, eddig se?
Tóni gyerek: Hülye fasz, az vagy te.
Marci, a boltos: Hát, lehet. De te se vagy egy Einstein, bazmeg.
Géza bácsi: Mind a ketten hülyék vagytok. Mszp, Fidesz, egykutya.
Irénke. Most beszél a Vona Gábor! Tök jól néz ki!
Aranka néni: Ugyan már. Nincs egy rendes férfiember az egész bagázsban Csupa szemüveges buzigyerek, vagy nyálas kölök.
Géza bácsi:Jól beszélsz, Aranka. Mindegyformák ezek.

2010. március 14.

Höndör B. Margit
Eredményhirdetés

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves barátaim!

Súlyos vereséget mértünk KGB-re és cinkosaira a választáson! Nyert a becsület és a tisztesség, vesztett a harácsoló mutyizás!
Minden rendes tirpák örömmel tekint a jövőbe!
Arra bíztatom Önöket, hogy örüljenek még nagyon sokáig!
Az ország helyzete katasztrófális. Sokkal rosszabb, mint gondoltuk. Nehéz idők jönnek. De összefogással, tenniakarással újra virágba borulnak majd Tirpákbokrétás ecetfái!
Hajrá!

2010. március 13.

Bauer
Hős Lajos, a rettenthetetlen

Höndör B. Margit
KGB posztja nem érdekes,

engem az előbb hívott fel Orbán Viktor személyesen!
Tudják, mit mondott?
- Jó napot kívánok, Orbán Viktor vagyok - hát kérem, én ettől majdnem összepisiltem magam, úgyhogy sajnos a többire nem is nagyon emlékszem, csak az tűnt fel, hogy olyan furcsán beszélt, mintha benne lett volna valami a szájában, meg olyan érdekesen tagolt, persze, lehet, hogy csak lassan mondta, hogy mindenki megértse.
Asszem, meghívott a március 15-i buliba, és akkor itt szeretném megjegyezni, hogy ma már Seres Mária is felhívott egyszer, az elmúlt hetekben pedig beszéltem az LMP-vel és a Jobbikkal is, sőt, a Fidesz már megkeresett ezelőtt is, kb két hete.
KGB-t a kutya sem kereste meg eddig, csak úgy mondom, ez a különbség, kérem, vannak tényezők, és vannak az egyebek.

Kovátsch Gamma Bertalan
Terroristák

A Jobbik terroristákkal kokettál.

Ennyire kokettál, amennyire a videón látjátok.

Terroristákkal a racionális demokraták szóba se állnak. Én is csak azért írtam előszót Tomcat könyvéhez és hoztam ki a börtönből, mert haver.

2010. március 12.

Höndör B. Margit
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves barátaim!

Az elmúlt évben itt mindannyiuknak egyfelé állt a feje. Ez így nem mehet tovább. Változtatni kell, és én vagyok a remény erre a változtatásra.
Mert reménytelen helyzet nincs, csak KGB reménytelen, ahogy mindig is az volt, és az is marad.
Mi volt húsz évvel ezelőtt? Mi volt negyven évvel ezelőtt? Mi volt 1924 július 5-én? Tudjuk a választ.
Mi lesz? Tudom a választ.

KGB mocskolódásai leperegnek minden rendes tirpák alacsonyemberről. KGB hazudik, korrupt, és kockás inget visel.

Engedjék meg, hogy pár szóban megemlékezzem a blog indulásának időszakáról.
Ki indította el? Én.

A megemlékezés után jöjjön egy rövid elemzés a kezdetekről.
Rend volt, fegyelem volt, tisztesség volt, becsület volt, Én is sokkal jobban néztem ki, mert még rám jött az égszínkék fodros topom, az, amelyik mellben húzott és oldalt srájfolt, sárga spagetti- pántokkal. Mindannyian emlékeznek erre a topra. Már csak 35-öt kell aludniuk, és újra felveszem!

Miért kell örökre leszámolnunk KGB kötöttsapkás, kockásinges ámokfutásával?
Hosszú órákig sorolhatnám az érveket, de Tölgy Ilona már fárad, látom a tekintetén, egyre kifejezéstelenebb, már ha az ő esetében egyáltalán a kifejezés szónak lehet értelme.
Ezért csak vessenek egy pillantást erre: cenzus
További magyarázatra nincs is szükség. A KGB által támogatott búzablog a szokásos olcsó demagógiával, arrogáns kivagyisággal a tirpák kisembert próbálja maga mellé állítani ezzel a trükkel, olvassák el a kommenteket. Csupa kisember írta őket, csupa megtévesztett, wassalbertolvasó, teátszürcsölő nempanelproli.
Üzenem KGBnek: a piros macskát már messziről látják az egerek!

Köszönöm a figyelmüket, éljen az erő, éljen Höndör B Margit, siker, munka, kenyér, kerék, mittomén, hajrá Tirpákbokrétás, stb.

2010. március 10.

Kovátsch Gamma Bertalan
2009

Kedves barátaim, elitek, prolik, zombihadsereg!

Egy év telt el pontosan egy évvel ezelőttől számítva. Se a mai dátum, se az egy évvel ezelőtti dátum nem érdekes. Batthyány Lajos születési dátuma érdekes lehetne, de az 1807 február 10.-én volt, ami se egy éve, se 100 éve, de még 200 éve se volt. Egyezzünk meg abban, hogy az elmúlt egy évről nem érdemes beszélni, ezért én a kezdetektől fogom értékelni blogunk történetét.

Kedves neccharisnyások, lófaszjancsik, Gizike!

Blogtörténelmet csak szisztemikusan érdemes írni. Igen, írtam egy elkúrt blogposztot 2008 augusztus 28.-án. Sekélyes szellemek ezért elítélhetnek engem, megpróbálhatnak beállítani egyfajta rosszembernek, aki miatt az elkúrt blogposztok születnek. Ezek a múltba ragadtak azonban elfelejtik progresszív és világnéző posztjaim sorozatát, hogy hirtelen csak a Hülyeország címerét említsem. Blogtörténelmet írtam, büszkén mondhatom! Posztjaim által a tirpákblog olyan mértékadó blogokat hagyott a porban, mint mondjuk a m0ski's world vagy Az Emberek Hülyék!

Amikor Höndör B. Margit basáskodott a blogon, amikor az ő gumipapucsának sarkai alatt nyögött a blogelit, akkor hol születtek ilyen eredmények? Lett-e évente 472-vel több post a megelőző 10 év átlagához képest, nőtt-e a megmondások impakt faktora 211%-kal, előrébb kerültünk-e a GoogleRank-ban 17294 hellyel? Hazudik, aki azt mondja, hogy igen mert nem. Höndör B. Margit alatt 1721-gyel kevesebb poszt született a megelőző 200 év átlagához képest, a megmondások impakt faktora -762%-kal esett és a GoogleRank-on a szánalmas 172714. helyet értük el. Ezek számok, kedves nyolcéves cigánygyerekek, tények, megcáfolhatatlanok, kördiagramon ábrázolhatók! Nem Höndör B. Margit-féle egymondatos benyögések, források és ugróhivatkozások nélküli posztcsökevények!

Kedves papucsállatkák, véglények és homo agriculturák!

Meddig tűrjük még a hazudozást? Meddig a gumipapucsokat? Újra a 241922. helyet akarjuk a GoogleRank-en, mint mielőtt még én el nem kezdtem rendet rakni ezen a blogon? Azt akarjuk, hogy birkaként terelgessenek minket? Hogy a múlt ócska kísértetei félemlítsék azokat, akik a jövő fehér fényben izzó Sárgaköves Útján akarnának tipegni?

Megnevezem a felelősöket.

Aki engem utál, az emberevők, szadisták és szélsőjobbosok szekerét tolja! Elég a nyifogásból, elég az entellektüel finnyázásból! Kétféle választás lehet, vagy Én vagy a Rosszak. A Rosszak meg fognak titeket nyúzni és úgy általában gecik lesznek. Meg vagyok én, a Racionális, de mégis Szenvedélyes, az Ember, Akinek Eredményei Vannak.

Kedves Progresszívek, Fontolva Haladók és Nyugatos Polgárok!

A választás a tiétek, de én nem hagyom, hogy rosszul válasszatok, mert óriási a tét. Én vagyok a helyes választás, aki meg nem velem van, az meg ellenem van. Aki meg ellenem van, az meg rosszat akar az országnak, nemzetnek és a világnak általában. Azt meg nem hagyom és az ilyen sunyi kis kártevőknek beverem az arcát.

Velem vagytok a harcomban, a kártevőarc-beverésben? Kezeket a magasba!

Imádlak titeket.

2010. március 9.

Höndör B. Margit
Nyilvános értékelő beszédet tart Gyurcsány Ferenc március 19-én

Önkritikát gyakorlok, tirpákok.
Mindig csak afféle szófiabeszédnek tartottam, ha valaki arról értekezett, hogy ez az ember zakkant, nem normális, elmebeteg, stb.
Igazuk volt.
KGB elkúrta. Nem kicsit, nagyon.

2010. március 8.

bz249
Rendszerszemlélet

Elitek a Demokrácia válságban van! Ilyenkor három dologra van szükség, először bátor őszinte véleménynyilvánításra, másodszor rendíthetetlen jellemszilárdságra és a harmadik nem is igazán fontos.

A Demokrácia válságának az oka a választási rendszerben keresendő. Sokan-sokfélét nyígnak a választási rendszer kapcsán, túl kevés a jelölt, elavult és kijátszható a kopogtatócédula-rendszer, hülye módon számítják a listaállítási követelményeket, túl magasan van a küszöb...stb. Ezek kétségkívűl valós dologról szóló picsogások, azonban éppen a lényeg veszik el. Ezek a vélemények ugyanis nem elég Bátrak a Lényeg meglátásához. A Lényeg pedig a következő: a választás bizonytalanság. Ráadásul a választáson a Hüjenép kezébe adjuk a döntést, amelyik 300 Ft-ról nem tud ésszel dönteni, hogyan tudna akkor az ország vezetéséről. Lehetne éppen súlyozni a szavazatokat meg minden, de amennyi reakciós elem végzi titokban az aknamunkáját a Haladás híveinek álcája alatt, ez is csak ideig-óráig jelentene megoldást. A valós Megoldás, mint mindig a bizonytalanság kiküszöbölése. Soha többé választást, drága, felesleges és a végén még a Fospumpa nyer.

2010. március 7.

Kovátsch Gamma Bertalan
Ezt mondják az egyenletek

Három éve, hogy elkezdtem véleményt formálni ezen a médiafelületen, de arra magam se számítottam, mennyi színvonaltalan, személyeskedő támadást kapok majd. A fröcskölődőknek azt üzenem, hogy igen, valóban van magánvéleményem közéleti kérdésekről. Amint azonban Newtont se befolyásolhatta mozgásegyenleteinek megalkotásában, hogy szerette-e az almát vagy sem, a magánvéleményem nem torzíthatja az elemzéseim objektivitását. Ha egyszer az jön ki az egyenletekből, hogy a Fidesznek igazából kárt tenne a kétharmad, Vona Gábor pedig egy politikai zseni, akkor ezt őszintén, melléduma nélkül kiblogolom. Még akkor is, ha a magánvéleményem egyáltalán nem ez.

De ha kíváncsiak vagytok, megmondom, mi a magánvéleményem. Az én magánvéleményemet ez a komment írja le tökéletesen. Kevés a szuverén, akit a pártok nem tenyészthetnek állatfarm módjára és sok a diktatúrára ácsingózó birkamagyar. Ez van, ilyen körülmények között még Vona Gábor is jót tehet a demokráciának. Mi, szuverének megértenénk egymást, de a vérszomjasan bégető birkák acsarkodása miatt kénytelen voltam törölni a fenti kommentet ajánló bekezdést a post végéről.

Azért voltam kénytelen törölni, mert a magánvéleményem nem kerülhet a postba.

Csak az, amit az egyenletek mondanak.

2010. március 3.

Kovátsch Gamma Bertalan
Kisemberek

Annak, aki mostanában hanyagolta volna a kötelező DVD megtekintését, itt egy kis ismétlés.Értitek, szerencsétlen bolondok? Mindennapi kiadásokra nem veszünk fel hitelt, esetleg csak befektetésre, mondjuk lakásra. És ha felvettétek, akkor fizessétek is hősiesen a törlesztést, még ha esetleg közben kétszeresére is nőtt.

Aki mást mond, dobozgitáros hippi, aki szarik a kisemberek érdekeire. Olyan kisemberekére, mint amilyen én is vagyok, aki bolond fejjel megvettem 6000 Ft-ért az OTP részvényt és azóta is várok az olajlongra. Nekem egyszerűen muszáj, hogy az OTP-be dőljön a pénz, különben itt ragadok örökre a pozícióban. Ha ehhez az kell, hogy a hülye hitelfelvevők kétszer annyit fizessenek, akkor vérző szívvel azt kell mondanom, hogy felőlem akár fizethetnek háromszor vagy négyszer annyit is, csak legyen 6000 Ft az a rohadt OTP-részvény.

Na jó, azt tudom, hogy maguktól nem fizetnének háromszor vagy négyszer annyit. De ha megfenyegetjük őket, hogy elvesszük a lakást, akkor majd fognak.

Ezért debilidióták az LMP-sek.

2010. február 28.

Kovátsch Gamma Bertalan
Sajnos előfordul

Figyi, nem tudom, mit rágnak itt az én Karcsi barátom kissé elkúrt beszólásán. Diktatúra volt, előfordul az ilyen. Diktatúrák nélkül nem megy a világ előre, mivel egy szűk elit kivételével az emberek bigott debilek, akiket terelgetni kell, mint a birkákat. Ha pedig diktatúra van, akkor vannak, akiknek beverik az arcát, right? Így volt ez mindig, na bumm, a kommerek is megtették, akkor mi van?

Meg aztán vannak a nácik is, akik erőszakosak és konkrétan az ÉN arcomat akarnák beverni. Nézzétek csak meg a kommenteket itt, hogyan reagálnak egy progresszív és európai megmondásra. A kommerek nem akarnak engem bántani, nincs is rá okuk, mivel nekem kiegyensúlyozott véleményem van róluk. Szemben a nácikkal, akik viszont bántani akarnak.

Mi következik ebből?

Az a jó diktatúra, ahol nekem jó és másokat vernek.

Kovátsch Gamma Bertalan
Pók

Tehát akkor micsoda az Orbán? Három választ kértem.

Ez volt a napi röpdolgozat, akik a három válasz közé nem írták be, hogy Orbán egy diktátor, azok már sajnos nem lehetnek közöttünk. Kicseppentek az elitlétből és szürke prolik között poroszkálnak a szürke aszfalton fejükben nyomorultszürke gondolatokkal. Ami nem egy kellemes állapot. Legyen ez intő példa azoknak, akik esetleg egy-két másodpercre elfelejtették, hogy Orbán egy diktátor.

Orbán tehát egy diktátor és ez nem újdonság, kiblogoltam kurvabátran már többször is, itt van például emez, hogyasszonygya: Orbán egy fospumpa. De nem egyszerűen egy fospumpa, hanem egy gátlástalan, veszíteni nem tudó, mindenre képes tolvaj. Bazdmeg, hát nem kurvajól van írva? De. Nem véletlen a Wurlitzer-emlékdíj meg nem véletlenül mondja azt mindenki, hogy a rohadt életbe, ez a Berci hogy tud írni már meg ennek a Bercinek micsoda tehetsége van, ezt így más nem tudta volna odakenni, hogy gátlástalan, veszíteni nem tudó, mindenre képes tolvaj. Legfeljebb a Zsolti, de Zsolti nem egy szuverén értelmiségi, mint én vagyok, hanem egy pártpropagandista, tehát nem Hiteles, mint én vagyok.

Zsolti tehát pártpropagandista, de azért lehet igaza. Például Zsolti azt mondja, hogy Orbán egy Hugo Chavez vagy egy Türkménbasi, kinek melyik tetszik jobban. Zsolti itt megint elragadtatta magát, hiába, a pártpropagandisták már csak ilyen túlzóak. Szuverénül és a ráció nevében azt mondom, hogy Orbán egy horthysta Bethlen vagy egy Putyin. Mindez a szövegelemzés módszereivel is bizonyítható. Orbán azt mondta, hogy centrális. Az meg majdnem olyan, mint a centralizáció és már ott is lennénk a Türkménbasinál, ha Zsoltik lennénk, de mi szuverénül és racionálisan megállunk Putyinnál. Putyint meg ugye szeresse a Vona Gábor.

Tudjátok, mi jut nekem eszembe erről a centrálisságról? Amint a pók ül a hálója közepén. Úgy akar Orbán ülni centrálisan, hogy az ellenállás legkisebb rezdülésére is lecsaphasson. Ott ülnötök Orbán hálójában nem lesz kellemes. Mihelyt értékvitát akartok kezdeményezni, azonnal oda fog rohanni és meg fog benneteket bénítani a mérgével.

Nem, mintha a centrális pártrendszer nem lehetne jó dolog. Mert amikor az isteni Tony Blair csinálta, meg az ő nyomában Feri, az Úr, akkor az a Haladás érdekében történt. Semmi sem segíti úgy a Haladást, mint egy kis centrálisság. Tony illetve az ő nyomában Feri azonban nem voltak pókok a háló közepén. Bölcs öreg tanítók voltak fehér szakállal és azért voltak középen, mert mindenki rájuk figyelt a bölcsességük mián.

Bölcs öreg tanítók vagy randa mérgespók. A választás a tiétek.

2010. február 23.

Kovátsch Gamma Bertalan
Üzenet

Bocs, kisiskolásaim, akarom mondani, kedves olvasók, kutyafuttában vagyok mesekönyvtől rajzfilmsorozatig, így most különösebb körítés nélkül öntöm elétek a napi Üzeneteket. Aztán megrágni ám, nehogy elcsapja a gyomrotokat!

  • Gordon a ráció embere.
  • Hős Lajos is a ráció embere, de hülyék veszik körül.
  • Ezzel szemben Navracsics és Szijjártó debilek.
  • Medgyessy elkúrt.
  • Bajnai helyrehozta az elkúrást.
  • Bajnai olyan nagy jót csinált, mint Bokros.
  • A Fidesz arrogáns volt.
  • Orbán centralizálni akar.
Köszi, Gordon, sose felejtem el neked a Lancia Thesist meg a mediterrán hangulatot. Megérdemeltem, de akkor is szép volt a gesztus, hogy végre én is elithez méltó körülmények között élhetek. És még az a szívhezszóló levél tőled az ország összes érettségizőjének, amivel engem ajánlottál figyelmükbe ...

Az a legkevesebb, hogy lenyomom, amit le kell.

2010. február 22.

bz249
Válságkezelés-tagadás

Megszopjátok mocskos Fospumpisták. Muhaha! Kinél van a Parlamenti Többség? Nálunk a Haladóknál bazmeg! És a világon semmit nem tehettek ellene, mert kurvára nem akarjuk nektek odaadni. Muhaha!

Na de mit lehet a Parlamenti többséggel csinálni? Bizony törvényeket megszavaztatni. Készüljetek a következő törvényekre:

- aki tagadja, hogy Orbán Egy Alcsúti Miniduce Törpecerkóf Fospumpa, az rögtönítélő bíróság által 3-5 év letöltendő szabadságvesztésre ítélhető
- aki tagadja, hogy Gyurcsány Ferenc kormánya idején minket irigyelt Európa, az szabálysértési eljárás keretében 3-5 év letöltendő szabadságvesztésre és mellékbüntetésképpen 10 év közügyektől való eltiltással büntethető
- aki tagadja, hogy Bajnai Gordon kormánya megmentette az országot az államcsődtől, és visszaszerezte a piacok bizalmát az rögtönítélő bíróság által 5-8 évig terjedő fegyházbüntetéssel, mellékbüntetésképpen teljes vagyonelkobzással és 25 év közügyektől való eltiltással büntethető.

Most kampányoljatok buzi fidesznyikek!

A ruhátok színe már jó!

Muhahaha!

2010. február 21.

Kovátsch Gamma Bertalan
Mennyire vagy tirpák?

Akkor elmondom lassan, olvassatok a számról, debilek: a gumicsont-téma azért jutott az eszembe, mert okádok az aktuálpolitikai hírektől. Valami hibbant MDF-es elvtárs beszól Ibinek, a MILF-nek, aki Hölgy és felzaklatják Lajost a Hőst? Mégis, mit képzelnek ezek a férgek, kik ők? Olyan dolgokba próbálnak beleszólni, ami jóval több, mint amit szűk agyacskájuk felfogni képes, csak gyűjtsék a kopogtatócédulákat, másra nem alkalmasak. Pofát lehet súlyba helyezni és robizni a Haladásért.

Még egy rövid leugatás a kommentversenyről: szánalmas barmok vagytok, hogy nem vettétek észre, amit Buda Péter barátom kötelező olvasmányban kiadott, hogy az iszlámosok és a keresztények ugyanolyan terrorveszélyt jelentenek. Lásd még a tankocskát a lap tetején.

Ezek voltak tehát a hirdetmények és most a lényegre.

Mennyire vagy tirpák?

1. Szerinted ki a rosszember?

a., Kovátsch Gamma Bertalan
b., Gizike
c., Orbán Viktor

2. Szerinted ki a jóember?

a., Orbán Viktor
b., Gizike
c., Kovátsch Gamma Bertalan

3. Hogy állsz a tirpákizmus hagyományaihoz?
a., Leszarom őket
b., Imádom őket
c., Hangulatomnak megfelelően leszarom vagy imádom őket.

4. Zöld vagy-e?
a., Zöld vagy te, te köcsög
b., Zöld vagyok
c., Zöld vagyok, ha attól még a terepjárómmal átgázolhatok a bálnákon és bazsarózsákon.


5. Kié legyen a tirpák vagyon?

a., Kovátsch Gamma Bertalané
b., Kovátsch Gamma Bertalané
c., Kovátsch Gamma Bertalané

6. Mi legyen a tolvajokkal?

a., Ne merjen senki belepofázni a mindennapi kenyérkeresetembe!
b., Balfasz vagyok, mindenki lop, csak én nem.
c., Kovátsch Gamma Bertalanból álló szakértői bizottságot kellene felkérni, hogy megnevezze a tolvajokat.

7. Igen! Adakozni kívánok a Tirpákbokrétás Javáért Egyesület javára! A 11731142-5412782 számlaszámra átutalt összeg nagysága

a., Kevesebb, mint 10 ezer forint
b., 10 ezer forintnál több
c., Hét- vagy nyolcszámjegyű összeg.

Kiértékelés:

Az 1-6-os kérdésekre adott válaszaid kurvára nem érdekelnek senkit. A 7. kérdésre adott válaszod szerint Tiltott, Tűrt vagy Támogatott kategóriába tartozol.

7.-es kérdés, a. válasz: már le vagy tiltva a blogról, taplókám.
7.-es kérdés, b. válasz: kommentelhetsz, de a véleményedet akár a vécén is lehúzhatnád, mert leszarom.
7.-es kérdés, c. válasz: tirpák haver vagy, van egy projektötletem.

2010. február 19.

Kovátsch Gamma Bertalan
Gumicsont

Az a baj ezzel a kurvaországgal, hogy kurvára nem történik más a kurva nagy semmin kívül. Kedvenc pártom, az MDF-SZDSZ házatáján sem történik semmi, a kopogtatócédulák jó ütemben gyűlnek, Lajos, a Hős pedig újra miniszterelnökjelölt.

Mit tehet ilyenkor egy publicista? Bedob egy újabb gumicsontot.

Megnézegetvén a három gumicsontot, amiket évek óta közétek hajintok, ma a "vallásosok retrográd hülyék" mellett döntöttem. Ebből fogok feleltetni. Minden elit röpdolgozatot ír a témáról a kommentmezőbe. A komment nem lehet hosszabb 10 sornál, úgy kell kezdődjön, hogy Zeusz és úgy kell befejeződjön, hogy proli paraszt.

Nyomás. Ennek három évnyi blogolás után csuklóból kell mennie.

2010. február 18.

Kovátsch Gamma Bertalan
Itt az idő!

Elitek, itt az idő. Amiről három éve tépjük a szánkat, végre szárba szökkent. Nem jutott el mindenki a célig. Prosztó M. Beléndek feladta, blognémasági fogadalmat tett és ha valaki elmegy remetelakjába, minden kérdésre csak furulyaszót kap válaszul. Höndör B. Margitot kicsináltam. Gyenge volt, felmorzsolódott az evolúció könyörtelen húsdarálójában. De én, a Berci, továbbra is itt vagyok és megmondok, megalkuvás nélkül.

Itt az idő. Újak vagyunk, nem holmi royalista, múltba nyihogó poros régiek. Függetlenek vagyunk (értelmiségiül: szuverének), a mindkét oldalról bőgő birkamajmoknak azt mondjuk, hogy egyiketsem. Mi vagyunk az ész, a minőség, szemben a nemminőségi zsigeriekkel. Demokraták is vagyunk, szemben a Fospumpával, aki egy agyatlan diktátor. És végül magyarok is vagyunk, szemben a többiekkel, akik ... na ebbe nem megyek bele.

Itt vagyunk. Őszintén, frissen, újan. Szeressetek minket.

Update: ezen szánalmas bohóckodástól ezennel elhatárolódunk.

2010. február 16.

tölgy
Korrupció + villamosítás = haladás


1. Több OTKA, NKFÜ és MTA kutatás bizonyítja, hogy a hülyemagyarok elutasítja a kapitalizmust és a versenyt, és nyomi Kádár-nosztalgiás biztonság-függőségben szenvednek. Ebből logikusan következik, hogy minden baja okának a korrupciót látja. Hát nem, kiskocsogok! A korrupció nem átok, hanem áldás. Közvetlenebbé teszi a kapcsolatokat, erős hálózatot szó a társadalomba, megszünteti az elidegenedést, régi barátokat összetart és újakat szerez. És főleg. Ahogy mink tudósok mondjuk, csökkenti a tranzakciós időt és költséget. Magyarul, hogy értsétek, a korrupció pörgeti a gazdaságot, amitől nektek is kurva jó lesz.

2. Kétféle korrupció van. Mások adják másoknak – ez a rossz. Mások adják nekem – ez a jó.

A korrupciót csak az előítéletes emberek nem szeretik. Mondhatjuk szaktudományosan, a fasiszta-nácikok.

3. Amúgy meg képmutatók vagytok, kocsogok. Mindenki korrupt. A gyereknek zsebpénz, mi? És ki adózik utána? És megvennétek a családi békét?

A nagyinak meg Rigó János, mi? És rögtön kettő is vasárnaponként.

4. Bizonyított tény, hogy a hülyemagyar azt sem érdemli meg, hogy korrumpálja őtet egy haladó német vagy amerikai.

5. A korrupciót fikázni populizmus, de inkább nyílt fasizmus. A szarszagú mucsai törzsiség megnyilvánulása. A világpolgár korrupt, mert valaki meg akarja venni. Jellemző, hogy a klerikális reakció is ellen van. Talán nem is kell többet erről mondanom.

6. A demokrácia, a műszaki-tudományos haladás és az innováció ára a kapitalizmus, s az üzleti korrupció az ár része.

7. Bár a korrupció nagyon is pöpec dolog lehetne, sajnos Magyarország nem áll elég elől a korrupt országok rangsorában. Egy felelős és felkészült szakértői kormánynak ezért bátorítania kell a korrupciót.

8. A korrupció általánossá válásával az elosztási problémáink is megszűnnek. Megszűnik a szegénység, tehát megspóroljuk a szociális segélyeket és a szociális munkások bérét, eü és tb kassza sem kell. Sokkal kisebb és olcsóbb lehet végre az állam.

9. A korrupció csak a lúzereknek fáj. Tessék szemfülesnek lenni, alkalmazkodni. Evolúciózni. Oszt annyi. Vagy mehettek a levesbe.

10. A legjobb az lenne, hogy a mogyit csak nemhülyemagyar szakértők osztanák. Abból baj nem lehet.

11. Talán a legjobb, ha a hülyeprolik elfelejtik az egészet, nem foglalkoznak vele, hanem gályáznak, burcsáznak, vagy a tököm tudja hogyan szívnak.


Ceterum censeo, a falvakat fel kell szántani és a helyüket sóval behinteni, feudális maradványok és mindegyikben van legalább egy olyan klerikális-tornyos izé.


A szerző szakértő

2010. február 15.

Ezredes K Őrnagy
Zsebfospumpa

Lebukott a Fospumpa!

A szőlőzsír valójában nem más, mint egy titkos szuperfegyver: egy zsebfospumpa!!!!

2010. február 10.

Kovátsch Gamma Bertalan
Verseny és Piac

Irigyeimnek üzenem: milliónyi segédmunkás tud árkot ásni, sok százezernyi szakmunkás hegeszteni, alig néhány mérnök versenyautót tervezni, megmondani úgy igazán, hogy a sok gyermekded szavazó agyában felderengjen az Igazság, csak egyvalaki.

Én.

Most akkor alkalmazza mindenki a Verseny és Piac elvét a juttatásaimra. A lélekben kisiskolás szavazók nézhetik az alábbi ábrát.

2010. február 8.

Kovátsch Gamma Bertalan
A Program

Végrevégre, egy kis friss levegő a magyar politika naftalintól bűzlő sifonérjába, végre egy kis igazi radikalizmus, nem olyan Jobbikos-módra agyalágyult, hanem valami, ami süket fülekbe ordít, bevilágít a pókhálós zugokba és alvókat ébreszt.

Mert kétféle politikát látok ebben az országban, kedves barátaim, az egyik vitatkozni gyáva és idétlen viccelődéssel próbálja elfeledtetni a tényt, hogy nincs programja. A másik pontokba szed, értelmiségi vitát kezdeményez, racionálisan érvel, végrehajtható programot ad. A választás a tiétek, de ha bármelyik a gyáva idétlent meri választani, saját kezűleg tiltom le az IP címét.

Nagy nap ez a mai. Megjelent a Program.

A politika boszorkánykonyhájában járatosaknak persze nem kell sok magyarázat: ez az Igazi, az Egyetlen, az Egyedül Célhoz Vezető. Ha azonban közben ti a hálózati nyomtató installálásával voltatok elfoglalva, akkor összefoglalom nektek néhány mondatban.

Először minden jó volt. Aztán 2000 óta egyre aggasztóbb folyamatok ütötték fel a fejüket. Aztán 2002 után minden rossz lett. Itt a lehetőség, hogy minden újra jobb legyen.

Legyen kevesebb az adó, az állam osszon szét kevesebbet. De ez nem jelenti azt, hogy kevesebbet kap az adófizető, mert a minőség ugrásszerűen emelkedjen. Fizessen több ember kevesebb adót, de ebből se legyen baj, mert legyen több embernek munkája. Az a több ember dolgozzon az agyával és ezzel keressen többet. A nyugdíjasok is tegyenek a közösbe, de ez se jelentsen nekik plusz terhet, mert legyenek ezért kompenzálva magasabb nyugdíjjal. Legyen jó a vállalkozásoknak újra, mert kereskedőházak segítsék őket. Fizessen mindenki ingatlanadót, tízszer annyit, mint amit most próbáltak bevezetni, de ez legyen igazságos módon bevezetve, hogy ne a szegények legyenek újra megvámolva.

Ennyi akkor a Program. Az Egyetlen, az Igazi, az Egyedülálló.

Ezért érdemes volt élni.

2010. február 5.

tölgy
Yovel יובל


Hiába írta Gizike jól láthatóan az Ibolyában, hogy "Hitel alma", csak jöttek. Jött a Karácsony, mindenki akart magának egy laposüveget, mer az menő. Aztán bele kevertet, és még...
De pénzük nem volt. Egy darabig a Kispipacs adott pár hordó sört és ukrán műszerszeszt. De elfogyott neki, de legalábbis kéri vissza. Közben Gizike piros szkájjal bevonatta az Ibolya székeit, mer hogy modernebb így és jobban bejönnek a tirpákok. De mindezt hozomra.
Eddig ment, nincs tovább.
Az ajtón dörömbölnek a hitelezők, az udvari göngyöleget lefoglalták. Csak egy megoldás van elitek: betérünk és zsidók leszünk. Őrnagy ne nyafogjon, katona elviseli azt a kis műtétet.
A terve olyan zseniális, amilyen egyszerű.

A haladék jegyében így kell eljárni: a hitelező engedje el a kölcsönt, amit embertársának adott, ne szorongassa sem embertársát, sem testvérét, ha az Úr (tiszteletére) kihirdetik a haladékot.

Én úgy számolom, ha most betérünk a következő jubileumi év nem lehet nagyon messze, legrosszabb esetben még 6 év, és az Ibolya és összes törzsvendége megszabadul az adósságaitól. Humánus, modern és haladó.
Most nem szeretnék a finánctőke helyében lenni.

Kovátsch Gamma Bertalan
Az országértékelő értékelése

Bazdmeg, hánynom kell. Öklendezni. Az undort, a nyers irtózást máshogy én nem is tudom kezelni. Ránéztem a reggelimre ma is és megfordult velem a konyha. Ilyen napon én nem tudok legfeljebb egy kis üres teát és könnyű pirítóst, különben kidobom a taccsot. A gyógyszer nem segít, a fekvés nem segít, ez egyszerűen egy ilyen nap.

Persze, hogy az Orbán értékel évet.

Orbán nem egyszerűen egy fospumpa, Orbán maga a Fospumpa. Tényleg kevés ember van, aki jobban ki tudna borítani, mint ő. Kezdve azzal, hogy a beszédét nem nekem küldte be, hogy tegyem közzé a blogomon azonnali vitriolos kommentár kíséretében, ami megint csak azt mutatja, hogy a Fospumpa nem egyszerűen fospumpa, hanem egy Diktátor Fospumpa. Példát vehetne rólam, én annyira demokratikus vagyok, hogy nekem be lehet szólni a blogon kommentek formájában, legfeljebb aki nagyon debil, azt kivágom, mint macskát szarni.

Eléggé szánalmas, hogy ezeknek a provinciális proli szavazóknak az Orbán gügyögése kell, nem pedig a Feri grafikonjai. Pedig a szuverén értelmiségnek grafikonok kellenek, ezt már Höndör B. Margit is megmondta, amíg ki nem fúrtam innen. De nem, a Fidesz tesz az ésszerűségre meg a racionalitásra, hogy a grafikonokról már ne is beszéljek, mórikál, érzelmeskedik, manipulál. Amikor megkérdeztük tőlük, hogy bazdmeg, most akkor szárnyvonalakat vagy kórházakat szüntessünk meg, mit válaszolt a féleszű Szijjártó? Hogy egyiket se! Ugocsa non coronat! Ahelyett, hogy szépen választottak volna, hogy az ő programjuk szerint a szárnyvonalakat kell megszüntetni, erre azt mondták, hogy nemnemnem.

Ez persze tetszik a lapostévébámuló idiótáknak.

De tudjátok meg, a fák nem nőnek az égig. A Fospumpának választani kell, hogy szárnyvonalak vagy kórházak, mert a választók rájönnek a turpisságra, hogy a Fospumpa csak egy handabandázó program nélküli diktátor. Mi több, már rá is jöttek.

Miből gondolom?

Nem gondolom, tudom. Lajos, a Hős táborához naponta csatlakoznak újabb tömegek, mivel ő megmondja, hogy a szárnyvonalak, kórházak, sőt az egyetemek is húzhatnak a bélbe. Orbán építhet a hülyékre, de meglátjátok, mi, az okosak többen vagyunk. Már nem kell soká várni, hogy mindez feketén-fehéren kiderüljön a választáson.

bz249
Jobboldali orvosok

A Nácipárt fiatalos és lendületes, másféle módon Haladók. Olyanok, mint a Nyálasliberálisok, akik szintén Haladó Erőnek számítanak, de mégiscsak undorítóak és normális ember nem megy a közelükbe. A Fidesz ellenben a középkoriak pártja, és ugye mindenki tudja, hogy mit jelent a középkor.

Vegyük az orvosokat, mi történne, ha az embert jobboldali orvosok kezelnék? Milyen kezelést ismerhet egy ilyen középkori orvos. Érvágás, köpölyözés, trágyapakolás és az állandó imádkozás. Jó ez valamire? Lófaszt ez hülye babonaság és a jobboldali orvosok mégis ezt akarják bevezetni. Orvos az ilyen?

Aztán vegyük az oktatást. Mit tanítanának a jobboldali tanárok? Eleve nem lenne csak egyházi iskola. A Fejlett Nyugaton már nincsenek igazi egyházi iskolák, úgyhogy, ha meg akarjuk érteni, hogy mit tanítanak egy ilyen helyen, akkor Afganisztánba kellene menni. Persze csak képletesen, mert akarna a tököm Afganisztánba menni... bár a Fospumpa rémuralmához képest még Afganisztán is elfogadható hely lesz. Szóval iskolák. Az ilyen iskolákban egész álló nap a Bibliát magoltatnák, elítélnék az Evolúciót, bombát faragnának és ezen felül a papok állandóan erőszakolnák a gyerekeket. Ilyen oktatást szeretnénk?

Végezetül az ingatlanadó kérdése. Bárhogy titkolják, most már biztos, hogy bevezetnék. Az ingatlanadó egyébként Haladó, Nyugatos dolog, ha valaki nem tudná, éppen ezért mutatja meg még jobban a Fospumpa igazi gonoszságát. Ugyanis nálunk olyan ingatlanadó lenne, amelyik valójában egyházi tized, csak a Fejlett Nyugat átverésének céljából ingatlanadónak neveznék. Ilyen ingatlanadót szeretnénk?

2010. február 3.

Kovátsch Gamma Bertalan
Falkák

Kezdjük azzal, hogy kikkel nem. Aki azt mondja, hogy el kell venni, az azonnal álljon az ajtón kívüli falkába. Eleve, milyen alapon lehetne elvenni? Meglehet, megvettek kilóra, mint a libát, hogy készítsek egy nem középiskolás fokon oktató oktatófilmet. Viszont azt garantálom, hogy minden pecsét, engedély, aláírás a helyén volt a hét- vagy nyolszámjegyű összeg kifizetése előtt. Úgyhogy pofát lehet súlyba tenni és csorgó nyállal bámulni a Lancia Thesist és a mediterrán hangulatot. Arra senki ne merjen dolgozni, hogy elveheti. Az ilyenek sötét idióták és mehetnek kifelé az ajtón falkázni. Vagy nekem mindegy, mit csinálnak az ajtón kívül, csak a Thesis kulcsa után ne nyúlkáljanak, világosan fejeztem ki magam?

Na azért.

Akik maradtak, azok is álljanak két falkába. Egy falkába állhatnak a Jobbik meg a Fidesz hívői. Miért, bazdmeg, nem ugyanaz a vezérelv, rend, erő, feszületmániás barmok? Aki ilyen hülye, hogy vezéreket imád droidmódra, az falkázzon a Fidesszel. Akkor végre lesz kétharmaduk és akkor végre lehetnek radikális változások, pont olyanok, mint amilyeneket Feri is megpróbált.

Ha meg nem vagy nyálcsorgató slusszkulcselvevő idióta, se radikális változásokat akaró feszületes vezérelvű, akkor állhatsz a harmadik falkába. Nevezzük ezeket normálisaknak.

2010. február 1.

Kovátsch Gamma Bertalan
Hölgy

Napóleonhoz még egy adalék: Vincze Lilla és Dávid Ibolya egyaránt Hölgyek, akik letettek az asztalra.

Más Hölgyek nincsenek, különösen a Fospumpa nem az.

Hogy a fiatal olvasótábor is értse: a Hölgy ugyanaz, mint a MILF. Ezeket a Hölgyeket ill. MILF-eket köpködi a sok bunkó, akiket sose nem neveltek illemre. Ezek a bunkó patkányok visszahúzódhatnának a csatornába, ahová valók.

2010. január 31.

Kovátsch Gamma Bertalan
Felhők

Elitek, egy kis nosztalgia. Itt van a régi kedvencem és amikor ma elnézem az alant acsargó zombihordákat, ez a dal jut eszembe.Bizony, ti nagyon kicsinek látszotok innen. De ti legalább látszotok. Kritikusaimnak azt üzenem, hogy ők már nem is látszanak, csak az acsargásuk hallatszik távoli kutyaugatásként.

Höndör B. Margit
Csak


írják a hülyeségeiket, és ki sem néznek az ablakon??
Nem tűnt fel maguknak, hogy baromi nagy hó van??
Veszélyben a budi!
Azonnal jöjjön mindenki az Akácfa utca 3-ba havat lapátolni!

2010. január 30.

Kovátsch Gamma Bertalan
De igenis féljetek!

Óriási a tét, el akarják venni a szabadságomat. Meg a tiéteket is! Mondtam már? Mondtam már, de ismétlés a tudás jó kurva édesanyja. A Fidesz el akarja venni a szabadságotokat és ez ... mi miatt is van? Kifejtem rögvest.

Vagyok tehát én, van a rend, meg van a Fidesz. Na most nekem aztán a rendpártisággal igazán semmi bajom. Megírtam már egy párszor, hogy akit én nem szeretek, az bekaphatja a fospumpát, ha meg ugrál, akkor gumibotot neki, rosszabb esetben neutronbombát. A Jobbikkal is csak az a bajom, hogy odavannak hülyeország címeréért, a cigányok kérdésében éppenséggel nagyon egyet tudok velük érteni.

Legyen tehát rend. Vagyis majd én megmondom, kit kell pofánverni, aztán azok pofán lesznek verve. És mivel én jó fej vagyok, ezzel nincs is baj. Baj azzal van, hogy habzó szájú szörnyetegek, zombihadseregek és vérfarkasok akarják megmondani, kiket kell pofánverni. Ugyanazok a rémek jöttek vissza, mint 2006-ban, ugyanaz az üzenet ismét aktuális:

Teokraták, royalisták, húszéves rémálmok álmodói, roggyant elmék, akiknek világképe nem politika, hanem pszichózis. Amit mindenki másra rá akarnak kényszeríteni, és akiknek senki se szól, hogy halkabban, de még azt se ígérik meg, hogy nem nyúlhatnak majd a gombokhoz, ha győz a förgeteg. Nincsenek hozzájuk mérhetően szabadságellenes figurák a szoborparkban. Sajnálom, de muszáj megvetnem őket, vagy azért, mert komolyan gondolják, vagy azért, mert baromságokat hordanak össze.

Ha az alacsonyabbrendű létformák nem értették volna, elismétlem egyszerűbben. A Fidesz el akarja venni a szabadságotokat és ez azért van, mert ők szabadságevő rémek.

És most rettegjetek.

2010. január 29.

tölgy
Ne féljenek!Semmi okunk lehajtott fővel járni. Tiszta a lelkiismeretünk. Jól alszunk, tehát jó emberek is vagyunk. Kapaszkodjunk össze, mindenki fogja meg a mellette álló kezét, és mondjuk ki: A jók mi vagyunk!


SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY


Ne féljenek, ne csüggedjenek!
Lesz még lágy mogyi.

Szép korú és lankadó megmondóink, mint KGB, kedvéért lehajlásmentes módon fogjuk a mogyit előállítani.

2010. január 27.

Kovátsch Gamma Bertalan
A kritikát bírni kell

Kell a demokrácia, bazdmeg? Akkor szokjátok meg, hogy keményen beszólnak. Beszólok. Ha meg vallásról van szó, akkor különösen. Vallásügyben a keményen beszólás haladó hagyomány.

Azt a kurva életbe, a hócipőm tele van a sok túlérzékeny monolitikussal.

Bauer
Undor és utálat

Ma reggel a fair trade brazil kávém mellett eszembe jutott, jönnek a primitív választások és kezdenek felbuzogni a retardált prolik. Független értelmiségiként mit is keresek még itt Mucsán? Miért nem lépek már le? Főleg, hogy biztosnak látszik: populista-klerikális-náci rezsim jön. Már most undorodom az egésztől, leginkább a következő négy év borzalmaitól.

Az egész politikai elit egyébként bűzlik a fekáliától, mint a magyarkák túlnyomó része.

Akkor kit lehet választani?

Ott vannak a szocik akik 8 év alatt szétloptak mindent és leharcolták magukat középpártiságba. Jöttek, láttak és elkúrták. Megérdemlik.

Vannak, vagyis voltak az egykoron szerethető szabad demokraták. Őket is szétrohasztotta a korrupció, már beszélni is kínos róluk. Nem is fogok.

Alakulgat az új MDF de valami elképesztő horror amivel ott jár a változás. Kapolyi? Retkes? Debreczeni? Gusztustalan és sötét alak mind.

A jobberkáknál viszont hányingerkeltőbb jelenség nem létezik. Ennyit mondok: Vérfarkas. Disznóvágás. Szent Korona. Foci. Biblia. Boah!

Fokozzam még? Turul madár. Árpádsáv és Neo-nyilas Gárda. Jobbik!

Ezeknek lesz kétharmaduk?

Na ne. Máris van ok szavazni áprilisban. Igaz gázmaszkban és fejcsóválva de be kell húznunk az X-et az MDF-re. Esetleg az MSZP-re.

Minden más kizárva.

2010. január 26.

tölgy
Válság? Miféle válság?


Nem értem ezt a nagy vernyogást. Mogyi van, csak le kell hajolni érte annak, aki nem lusta megmondani.