2010. január 24.

tölgy
Mi lesz itt?

(Képünk a helyszínen készült, nem puszta illusztráció. Látják, munka nem folyik benne, és kiürítették. Vajh miért? - kérdem én.)

Mindenki ül? Akkor kapaszkodjanak meg, mert most rettegés fog következni.

Tudják milyen a Fospumpa és a fospumpisták? Azzal vádol, amit maga akar elkövetni. Vagy már el is követett. Hogy mi erőszakosak, hazugok, korruptak vagyunk? Igen, erre készülnek, ezek ők!
Híveim, nyugdíjasok, mielőtt még éhen halnak, meglátják, hogy igazunk lesz.
Az összes modern, szabad és haladó szellemet - mer' az ilyet a kis törpenapóleon ki nem állhattya - begyűjtik majd a nagy fekete, lefüggönyözött Kulturkampfwagenekkel. Közpénzen, igen, a mi, az Önök, a Ti - kedves barátaim - filléreiteken felvásárolják Orbánék csődbe jutott kőbányáját, hogy gazadagodjon a kisgömböc. Mer' mellesleg, a gazdasághoz nem értenek. Milliárdosok Orbánék? Á dehogy.
Szóval, megveszik a kis lúzer kőbányáját, hogy oda zárják a szabad és modern szellemeket, és hű szövetségeseiket a modern Tirpákiáért vívott küzdelemben, a nyugdíjasokat. Egész nap majd bérmálkozniuk kell a kőtörés közben, ebéd helyett némi tömjén füstöt kapnak, és keresztet égetnek a homlokukra.
A sok kibányászott követ pedig kiosztják ocsmány zsoldosaiknak, az utcai hőbölgőknek, hogy a tisztességes rendőröket dobálják velük. Terror és káosz lesz az utcán. Terror és elnyomás a kőbányában.

A csontjainkkal akarják meg feltölteni a meddő kőbányájukat, ha hagyjuk!

2010. január 22.

Höndör B. Margit
Tessék, KGBVan a jó és van a rossz.

A jó kék színű, és nagyon szereti a természetet, az országot, a nemzetet, meg okos, és, ha elég sokáig nézzük, akkor szép is.
A jó kékeknél elenyésző számban található nyugdíjas, mert az öregek olyan belátóak, hogy idejében meghalnak, és felköltöznek a csudafára karácsonyfadísznek.
A jó kék nem is tudja, mi az a pénz.
Ja, és a jó kék az állatokat is nagyon szereti.


A rossz fehér színű, és nem szeret semmit, csak magát és a pénzt, de sajnos erős, és jól le akarja gyilkolni a kékeket meg a természetet, meg az országot, meg a nemzetet. Másmilyen arca van, mint a kékeknek. A rossz fehérek tényleges vezetője egy gonosz nyugdíjas.


És akkor jön egy rendes fehér, aki jó lesz, mert megismeri a kék népet, leszáll közéjük, megérti a problémáikat, és jól megmenti a rosszaktól a kék országot, meg az egész világot is, de főleg a csudafát a díszekkel.

Akkor a rossz fehérek végre eltakarodnak a kékek földjéről, a jó fehér meg bekékül, és elveszi feleségül a kék királylányt. A nemzet felvirágzik!

Kovátsch Gamma Bertalan
Egy mondatban az inkvizícióról

Felütésképpen hadd jegyezzem meg, hogy a Fidesz el akarja venni a nyugdíjasoktól és ez a svéd modell miatt van. Ugye, megértjük egymást, gondolom ti is benne vagytok a versenyben. Én a piros széldzsekire hajtok.

Nyugdíjasok kipipálva, a közalkalmazottak ideje még nem jött el, most az inkvizíció áldozatai vannak soron. Mindenekelött jöjjön egy comingout, hogy a napi hökkenet is meglegyen. A papok, meg az előbőr, meg a porladó jobbkéz fospumpa, ezt már mondtam egy párszor. Xenu is fospumpa, de ő olyan űrkutatásos, jövős módon fospumpa, tehát csak azt lehet ellene mondani, hogy az űrkutatáshoz és a jövőhöz ne kapcsoljanak olyan buta meséket, mint a Xenu. Szerény összegért (az új év meglepetése: minőségi megmondások jelentős árengedménnyel!) írok nekik egy modernebb, szuverén értelmiségieknek jobban vállalható űrmesét és akkor szent lesz a béke. Na figyuzzatok, most jön az ereszkedés. Az Újtestamentumból éppenséggel egy bölcs, etikus világnézet is levezethető! Igen, a vécékönyből. Bölcs. Etikus. Mindenféle babonától és maradiságtól megtisztított. Olyannyira levezethető, hogy a nagyok meg is csinálták, az eredményt humanizmusnak hívják. Na, abban kell hinni, nem a hülyepapoknak.

Mert a klerikális reakció meg a láncos kutyái ne higgyétek, hogy levezették a bölcs, etikus, humánust. Nekik aztán tök fölöslegesen írták az Újtestamentumot azok az alakok, akinek létezésére nincs is történelmi bizonyíték. Fogadjunk, el se olvasták. Kezdjük azon, hogy ezeknek nem elég, hogy ósdi, véres babonákban hisznek, de még politizálnak is. Tehát itt politikai klerikális reakcióról van szó. Aztán pedig amikor egy szuverén értelmiségi a szemükbe vágja, hogy a babonájuk a pornográfia, pedofília és inkvizíció melegágya, akkor meg felhördülnek és össze-vissza csapkodnak.

A hülyék. Nincs jobb mulatság a klerikális reakció ingerlésénél. Elég, ha az ember azt mondja, hogy a sorozatgyilkosságok a vallás miatt vannak és már rohannak is körbe-körbe, hadonásznak, sikítoznak, kapkodnak fűhöz-fához. Nekem elhitetitek, nem először csinálom.

Leütésképpen pedig a kampányra való tekintettel az egyszerűbb létformáknak íme zanzásítva. A Fidesz el akarja venni a szabadságot és ez a hülyepapok miatt van. Ezért is pont jár, csak ti még nem kaptátok meg a feladatot. Én igen.

2010. január 20.

Ferenczy A. Szidónia
kiscsákók

Na, most aztán kurvára tele vagyok. Lassan oda lesz az imázsom. Lassan nem marad semmi.
Mire fog emlékezni az utókor, egy szar DVDre?

Meg kell hogy mondjam, nyúlják a stílusom. Nyúlják az arculatot. Mi lesz így?!

Jönnek a tökorrú kiscsákók, akik korábban fasorban sem voltak, most meg arról dumálnak mi a menő. Mondjuk, ez engem szuverén véleményformálót még nem érdekelne alapból. Mindenkinek kell játék. Még a tökorrúaknak is.

Nade bakker, nyúlják az imázst! Nem elég, hogy a laza szöveg és a "vitriolos" hangvétel után itt van: nincs isten.

Hát baszd meg, kérlek alásan, de ez az én szövegem! Még jó hogy a náci ufók még ott vannak a tarolyban.

Mi lesz itt fél év múlva? Mehetek valami frankó helyre?
Remélem a Zibi nem haragszik a múltkori ultraibolya miatt...

2010. január 19.

bz249
Sztrájk ZSÍR

Elitek, azt mondom, hogy munkával pénzt keresni BUZISÁG. Proli módi, koszos, fárasztó és még gusztustalan is.

Nem munkával mogyihoz jutni ZSÍR! Ha az Elitet megkínálják egy állami szerződéssel egy kiváló rajzfilmsorozathoz az ZSÍR. Adót csalni ZSÍR. Feketemunkásokat foglalkoztatni ZSÍR. Elszedni a hűtlen házastárs vagyonából, amihez egyébként egy kanyi buznyákot nem tettünk hozzá, ZSÍR. A Kapitalizmus díjazza az élelmes embert. A Kapitalizmus vaslogikát követ: az erősebb megbassza a gyengébbet, az okosabb átbassza a butábbat. A Kapitalizmus csupa szexuális aktus, főleg az orális része, az okos Elit a megfelelő helyre nyal, a buta proli állandóak szopik.

Na de sztrájkra. A sztrájk egy érdekes dolog, normális országban a tőkések belelőnek a karhatalommal a sztrájkolók közé. Ilyen normális országokban a sztrájkolók szopnak, mint a torkos borz, mert gyengék. Hanemha valami hülye ok miatt a sztrájkoló prolik erősek, vagyis a karhatalom nem meri szarrá lőni őket, akkor még a buta proli agyukban is bekattan, hogy nem dolgozni jobb, mint dolgozni. Csak a sötét buzik dolgoznak, ha nem muszáj! És mi a sztrájk vége ilyen esetekben (ha a sztrájkolók az erősebbek) bezony jutalom. A sztrájkolók fizuemelést kapnak, azért mert nem dolgoztak. Nem munkával jutalomra szert tenni pedig ZSÍR. Az ilyen sztrájk ZSÍR. Egyébként ha én lennék hatalmon akkor szarrá lőném az összes sztrájkoló prolit, úgyhogy így merjetek sztrájkolni.

Na baszki, ha ez a bejegyzés nem hoz egymillió kattintást, akkor semmi! Szex, kapitalizmus, alpáriskodás, polgárpukkasztás.

Kovátsch Gamma Bertalan
Sztrájk után

Kicsit lemaradtam a posttal, bocsika, beszállókártya, kiszállókártya, csomagtúrka, az egész légiközlekedés egy nagy bürokratikus korrupció. Viszont működik és ha éppen nem sztrájkolnak a repülőtéri dolgozók, akkor közlekedni is lehet vele. Legyen ez követendő példa a BKV-nak is.

Akárhogy is, az kurvára nem járja, hogy itt holmi proli buszsofőrök megbénítják a várost csak azért, mert gennyes évi 45 ezer forintot elo akarnak venni tőlük. Úgy egymás között, mire elég redvás 45 ezer forint? A Lancia Thesisnek csak az évi rendes kiglancolása többe kerül ennél. Vagy a mediterrán hangulat fenntartása érdekében ültetett levendulatövek. Tökmindegy. Rendszerszintű reformok szükségesek a szisztemikus anomáliák megszüntetése céljából!

Vázolom akkor ezen reform kulcsgondolatát. A BKV-ból mindenkit ki kell kúrni, aki sztrájkolna. Maradhatnak a fejesek, akik nem sztrájkolnának, mert a Lancia Thesis kényemes és a kátyúkon szinte zökkenés nélkül siklik át. A prolikat meg kiraknánk olyan cégekbe, ahol az első mukkra repülnének a buszsofőri székből, a bank meg már foglalná is a lapostévét, ha nincs havi 140 ezer forintra rúgó fizetés.

Kár, hogy vége a sztrájknak, akkor ezt a reformot rögtön be is vezethetnénk. Sose hagyj egy jó válságot pocsékba menni.

2010. január 18.

Höndör B. Margit
A tirpák dal napja

Engedjék meg, hogy felhívjam a figyelmüket erre a tavalyi felvételre:


Tirpákbokrétáson évek óta farsang idején rendezik meg a Tirpák Dal Napját, ezen vett részt két kedves ismerősünk, KGB és Tölgy.
Bár megoszlanak a vélemények a produkció egészének minőségéről, Tölgy tánctudását nem érheti kritika!

Vastapsot ennek a két ügyes fiatalembernek!

2010. január 17.

Höndör B. Margit
Gizike, a feltaláló

2010. január 16. óta már az olyan elvetemült gyurcsányisták sem reménykednek tovább abban, hogy a szocialisták megnyerik a választásokat, mint Tölgy meg én.
Nehéz volt ezt kimondani, elitek.
Fáj.
Mit tehet felhalmozódott tenniakarásával ilyenkor az intelligens alacsonyember, mibe temetkezhetik, hogy legyűrje ezt a mardosó fájdalmat?
Tölgy természetesen alkoholos italokat fogyaszt és sír. A felületes szemlélő talán észre sem veszi szenvedését, hiszen örömében is pont ugyanígy viselkedik.
(Felmerül persze a kérdés, vajon érdemes-é Tölgyet nem felületesen szemlélni, de erről majd egy másik posztban.)

Mit teszek én, ugyanebben a helyzetben?
Igen, KGB, nagyon okos közbevetés: feltalálok!
Ki ne emlékezne a korszakalkotó ülepkaliber-kalkulátorra, amit csak a nagyseggű zsidóbolsevik érdekcsoportok összeesküvése tudott ellehetetleníteni, megfosztva Tirpákbokrétást egy valóban költséghatékony tömegközlekedés létrehozásától?! Láthatjuk, mi lett az eredménye aljas rosszindulatuknak!
Ám fondorkodásuk elérte a célját: levettem a kezemet a BKV-ról . Alkotó zsenimet mától csak a valóban fontos dolgok tanulmányozására fordítom.
Ebbe a zsenibe pillanthatnak most be egy kicsit, mert jókedvembe' találtak.

Tegnapról mára virradóra a következőket találtam fel:
- tűlevél fixáló karácsonyfára
Végy egy adag hajlakkot, rázd fel. A gondosan előkészített és feldíszített karácsonyfát közelítsd meg kb 1 méterre, és dinamikus, határozott mozdulatokkal ürítsd rá a flakon tartalmát! Ha véletlenüél a nagymama
is a karácsonyfa mellett áll, a meghitt hangulat akár frenetikussá is válhat!

- Nyugdíjas-eliminátor
Az ember lépten nyomon nyugdíjasokba ütközik, ott tötyögnek-rötyögnek előtte, hülyeségeket beszélnek és rossz helyre szavaznak. Baromi idegesítőek! Megoldás:
Végy egy lézeres szőrtelenítőt és egy sugárfegyvert a Westendben. Kösd össze őket. Közelítsd meg a kiszemelt nyugdíjas tötyögőt kb 3 méterre, és húzd meg a ravaszt.
Még novemberben kipróbáltam a prototípust Prosztón, és látják, működik!

- behúzható fülhallgató-zsinór mp3-as lejátszóba
HÁHÁ! Nem mondom meg, hogyan, mert KGB ellopja a találmányt!

- arcfeszesítő, face lifting
Ezt kifejezetten a zászlós kedvéért találtam fel.
Kellékek: 3 db ruhacsipesz, 1 doboz fájdalomcsillapító, 1 üveg pálinka
Részletes használati útmutató:
Bal kezeddel húzd az arcbőrödet a bal füledhez. Tartsd ott. Jobb kezeddel fogj egy ruhacsipeszt és a bőrt csíptesd a füledhez. Igyál két felest.
Másik oldalon ugyanígy járj el. Jöhet a másik két feles.
Most a jobb kezeddel húzd a homlokbőrt a hajtőig. (kopaszok törődjenek bele a ráncos homlokba, hehe)
A harmadik csipesszel rögzítsd a bőrt a hajhoz. Igyál még két felest, és vegyél be fél doboz fájdalomcsillapítót.
Feküdj le aludni. HA felébredsz, és el tudsz vánszorogni a tükörig, meglepetés fog érni!

Most el kell rohannom, mert a macskám lehányta az ágyra rakott tiszta ruhákat, a rohadt életbe!
Pedig még egy csomó feltalálásom van!

2010. január 16.

tölgy
Piaci Rés a megmondóiparban

(Ajrópa szerintünk, igaz magyarik szerint)

Elitek, itt tátongó Piaci Rés a megmondóiparban, és szomorúan kell megállapítanom, hogy tirpák feleim nem igyekszenek kitölteni azt.
Fontos-fontos a haladás, a kördiagramok, meg a szakszerűség (bár, most épp az utóbbi miatt van egy kis szaksz, nyöhehe). De vegyük észre, hogy hatalmas igény keletkezett a magas Hozzáadott Értékű népnemzetileg elkötelezett megmondások iránt. Ezért ezennel elindítom a Kispipacs "Dicső magyar faszod álljon mindörökké!" megmondótehetség-kutató és válogató versenyét.
Fel kell vennünk a kesztyűt, nem hagyhatjuk e fontos piaci szegmens a szakértelmünk és ellenőrzésünk nélkül maradjon, odadobva silány prolik kényének-kedvének.

Kovátsch Gamma Bertalan
Négy láb

Rövid leszek, elitek, de határozott. Az állam rossz, a magántőke jó. Amihez az állam hozzányúl, ott pusztulás van, pazarlás, korrupció és szakszervezet. Vegyük csak a BKV ügyét! Mennek a buszok? Nem mennek a buszok. Van korrupció? Van korrupció. Pampog a szakszervezet? Pampog a szakszervezet. Na ugye.

Vérzik a szívem, de az állam rosszasága olyan általános szabály, hogy hiába a szakértelem és függetlenség csimborasszója, Flash Gordon, még rá is érvényes. Rendszerszinten még a szakértelem és függetlenség állama is pusztulás, pazarlás, korrupció és szakszervezet. Ezzel szemben az a félnáci és múltba ragadt magántőkés, a Széles Gábor is fejlődés, hatékonyság, átláthatóság és nemszakszervezet. Vagy vegyük a Modern Képmesék című méltán népszerű rajzfilmsorozatot. Amit az állam tett hozzá (Flóri Annát), az maga volt a katasztrófa. Ezzel szemben a minőséget és a Hozzáadott Értéket a magántőke termelte. Én.

Több bizonyíték azt hiszem, nem is kell.

2010. január 13.

Kovátsch Gamma Bertalan
Kááár

Itt vagyok, itt vagyok, nem kell elanyátlanodni. Megértem, hogy ilyen véleményformáló értelmiségit próbáló időkben megzavarodhattok egy kicsit. De ahol nagy a szükség, közel a segítség, itt jön mindenki Bercije, hogy egy jól irányzott megmondással rendet tegyen a zűrzavaros fejecskétekben.

Muhahahaha, még el se kezdett kormányozni a Fospumpa, máris tömheti a szarosszendvicset a seggszájába! Kavarta a szart évekig a vasutassztrájkkal meg a hasonló bajkeverőkkel, ahelyett, hogy rendes jobboldali politikushoz illően megmondta volna, hogy a prolik bekaphatják. Már nem kell sokat várni. Fél év múlva hogy fogok én röhögni, amikor a spontán tiltakozás kitör a hülyetanárokból, a hülyeorvosokból, a hülyevasutasokból és a hülyebuszsofőrökből!

A jobber majmok értelmesebbje már felismerte, hogy szarhányás felé fut a szekér. Hányszor téptem a számat, hányszor. Az egész a Hozzáadott Értékről szól. Mert ki adja a BKV-nál az értéket? A buszvezetők? Ugyan már, ne röhögtessetek. Buszt vezetni mindenki tud, talán még bz249 is - aki már robizott a metafóragyárban, annak a buszvezetés se okozhat gondot. Alacsony Értéket Hozzáadó buszvezetőket bármikor behozhatunk valami szakadt országból, lehetnek HTM-ek vagy afgánok, mit bánom én, csak olcsók legyenek. Az értéket nem ők adják hozzá, hanem az elit. A középvezetők vagy feljebb, akik kommentelnek a blogomon, akik még tanulmányt is rendelnek tőlem, ha éppen a Piacon rosszul áll a Verseny szénája. Na, őket aztán nem lehet bántani, szívjanak csak a prolik, dolgozzanak a kutyák.

Ez a recept, a hülye is látja. Elég sokáig tartott, most már a jobber majmok is kapizsgálják. Na nem mindegyik, de hülyékkel továbbra sem foglalkozom.

2010. január 11.

Kovátsch Gamma Bertalan
Háló

Bazdmeg, a zombihadseregnek mindent tönkre kell tennie?

Volt egyszer egy elithely, a wiw, amit már ott kellett hagynom a szalmaagyúak miatt. Most pedig, alighogy berendezkedtem a Facebookon, ahol mindenkinek van oldala, aki számít, megjelentek a webprolik. Virtuális csüngőhasú disznót küldtek az állatkertembe és arra bíztatnak, hogy ízletes gyümölcsöket termeljek a virtuális farmomon! A kurva életbe, amikor már végre kezdek reménykedni, hogy a homo agricultura kihal, akkor újra feltámad virtuális formában.

Prolikáim, innen üzenem nektek, hogy nem fogom a szánalmas pasziánszaitokkal meg farmjaitokkal tölteni. Nektek nem kellettek a képmesék és az olyan agyas játékok, mint az Undoria, amit még a nyolcéves cigánygyerek is ..., na mindegy. Azért jöttem a facebookos elithelyre, hogy a globális elittel szocializálódjak és nem azért, hogy még ide is utánam nyomakodjatok a nyomorúságos időtöltéseitekkel. Lehet elhúzni a mélymagyar picsába és nem a Facebookon is engem utálni.

Utolsó figyelmeztetés. Ha a Facebookot is elönti a webprolik serege, akkor megyek tovább a másik elithelyre, a Twitterre. Ott még állítólag csak az elit van.

2010. január 9.

Kovátsch Gamma Bertalan
Manifesztó

Elitek és webzombik, beszólt nekem valami nímand a semmiből, hogy nekünk még manifesztónk sincs. Szánalomra méltó kommentárja szót se érdemel. Blogunk majdnem három éves története maga egy nagy manifesztó. Azoknak a nehezebb felfogásúaknak, akiknek mindent a szájukba kell rágni, itt egy manifesztó. Bazdmeg.

Tele van a közbeszéd hazugságokkal. Ez zombikaja, zombifejekbe töltendő. A mi manifesztónk az, hogy a gondolkozó kisebbségnek, egy szűk elitnek torzításmentes, véleményvezérléstől, manipulációtól mentes módon mutassuk be a magyar viszonyokat. Elég a médiumok hazudozásaiból, a mirelit gondolatokból! Elég a pártpolitzálásból! Gondolkozzon el mindenki írásainkat olvasván és legyen egyéniség, legyen szuverén értelmiségi!

Ez a mi munkánk és nem is kevés.

2010. január 7.

Kovátsch Gamma Bertalan
Szorgos és alkalmazkodó

Webprolik zombihadserege, ti. Ti, ott a gép előtt. Befejeztem veletek. Nem próbálkozom többet a téveszméket kiverni a fejetekből. Nem középiskolás fokon. Reménytelen, suttyó tolvajbanda vagytok, nem ám a kockaladát, de a biciklit sem érdemlitek meg.

Minthogy számítani rátok nem lehet, 100 ezer kínait hozunk helyettetek. Ők szorgosak és alkalmazkodók, szemben veletek. Vegyük csak Prosztót, Gizikét vagy Tölgyet. Írnak ezek postot? Nem írnak ezek postot. Vagy Hébér-Lopó talán ír intellektuálisat? Egy frászt, lusta disznók ezek mind, ideje őket leváltani kínaiakra.

Már meg is állapodtam velük. Munkabérük csupán tizedét kértem el, ennek fejében megmondásokat fogok nekik írni. Igaz, hogy nem értik, viszont nem dumálnak vissza.

2010. január 5.

Kovátsch Gamma Bertalan
Peace

Emberek, hát megőrültetek? Marakodtok, veszekedtek, rosszban vagytok egymással? Hát egy kis szeretet, egy kis megértés, egy kis szolidaritás kellene, az úgy hiányzik ennek a kurvaországnak. Kiáradhatna egy kis racionalitás, hogy az emberek észrevegyék, ki manipulálja őket libákkal és ki mond nekik szakmai érveket. A nehezebb felfogásúak kedvéért: az egyiketsem manipulál körökkel vagy négyzetekkel, terjesztvén a szegfű- vagy naracskórt, míg Lajos, a Hős szakmai érveibe eddig senki sem volt hajlandó belekötni. Biztos, mert nem tudnak.

Szeretet és racionalitás kellene az interneten is, mert azt hiszi a sok hülye fröcskölődő, hogy névtelenül lehet fröcskölődni, nekem viszont van egy Excel-táblám, amibe minden nick fel van írva, lakcímmel, munkahellyel. Nem fenyegetésképpen mondom, de roppant kínos lenne, ha kőműves kommentelőnkről kiderülne, hogy ő igazából Szloboda Pál Berkenyemagosról és az a perverziója, hogy egy szál alsónaciban kommentel mértékadó blogokon. A többiek is benne vannak az Excel-táblában, bz249-nek se lenne akkora a szája, ha mindenki megtudná, hogy ő valójában Indium 2 Zalán és a vezetéknevét a periódusos rendszer 49. elemébe próbálta elrejteni. De be is fejezem, nem akarok én senkit se visszafogni a szabad véleménynyilvánításban, ha valakit zsenál, én ki is törlöm az Excel-táblából, szerény díjazás fejében.

Tehát a lényeg, hogy legyen szeretet, mert ha szeretet van, egészség van, ha meg egészség van, akkor minden van.

Ja, és még egy utolsó gondolat.

Fulladjon meg Orbán Viktor, lehetőleg máma még.

2010. január 4.

bz249
Evolúció és Elit

Elitek beszéljünk egy kicsit az Evolúcióról! Az a nagy büdös helyzet, hogy az ember biológiai teste és a majmok között van valami kapcsolatféle. Különösen nyilvánvaló ez, ha a prolikat vesszük, akik csak gyereket termesztenek, lógnak az állami csecsen és hitelből zabálnak és döglenek a hitelből vett plazmatvjük előtt és bámulják az igénytelen tv-műsort. Ja meg kukákat borogatnak és jobber módra hőzöngenek. Ezek a prolik lényegében csak testek, Majmok. Vagy valami olyan, ami nem sokkal több, mint egy Majom.

Az Elit más. Az Elitnek nem csak teste van, bár kétségkívül azzal is rendelkezik. Meg a sajátján kívül mindenki másnak a testével, amikor és amire éppen csak szüksége van. Ha cementeszsákot kell hordatni valakivel, akkor arra, ha kifinomult szexuális élvezetekre akkor arra. De az Elitet nem a Lobster-szigeteki nyaralás, a svejci óra, a kaviáros szendvics vagy akár a Lancia Thesis teszi. Ez mind része az Elitségnek, de az Elitség ennél több. Az Eliteket az Élő Pénz saját magához emelte, és kivonta őket a Majmoknak való Evolúció hatásai alól. A Tőke tökéletes, a Tőke a saját képére formálta az Eliteket. Az Elitek tökéletesek, így nem is fejlődhetnek.

Az Evolució meg szépen szelektálja ki a buta, majomszerű prolikat.

2010. január 3.

Kovátsch Gamma Bertalan
A fordulat

A hülyevallásosok utálata szép volt, jó volt, de ma már olyan passzé, olyan 2009-es. Ma az öngondoskodás és kapitalzmus pártján álló teológia a trendi. Megmondás helyett prédikáció következik.

Uralkodik a Tőke. Ő a leghatalmasabb ezen a Földön, sőt még a Földön kívül is. Magasztaljuk a Tőkét, boruljunk le előtte. Dicsérjük a Tőkét az e heti Énekeskönyv Slágerlista III. helyezettjével.

Mindenki feláll és karaoke-zenegép kíséretével a Money, money, money című. ABBA-slágert énekli.

Drága Tőke! Köszönjük, hogy ezzel kezdhetjük az új esztendőt, hogy imádunk Téged. Tavaly is Téged imádtunk, bár hitünk meg-megbicsaklott a szűk esztendőben. Segíts, hogy ebben az évben is belefogózhassunk a beléd vetett hitbe és biztos támpontot jelenthessenek nekünk. Szabadíts meg minket a tőzsdeindexek gonosz hullámzásától és add, hogy a Kapitalizmus fényében sütkérezhessünk, akik hiszünk benne és nyomorúságosan szűkölködjenek, akik nem. Dúskáljanak azok, akik öngondoskodnak és legyen a sok éhenkórász ingyenélő keze elütve a bőségszarútól.

Kevésszer adatik meg a Tőke hívőinek, hogy bepillantsanak az Ő munkájába. Néha azonban, ritka kegyelmi pillanatban a felhők feloszlanak egy pillanatra és csodálkozó tekintetünk elé villan az Élő Pénz misztikus működése, amint mozgat mindent a környezetünkben, a természeti erőket és az embereket is. Szűk évek vannak mögöttünk, amikor az Öngondoskodás már-már vereséget szenvedni látszott, miközben ellenségei a pincében űzték sötét üzelmeiket. Amikor azonban a legnagyobb a sötétség, amikor a remény végképp elhalványulni látszik, akkor cselekszik a Tőke. Közénk küldött egy Hőst, aki bizalmat önt a kételyektől űzöttekbe és porba sújtja a hitetleneket. Ritka pillanat ez, amikor a Tőke egy Hőst küld, aki egy Párt élére állva terjeszti az egyetlen igaz hitet, a Tőke, a Kapitalizmus és az Élő Pénz uralmának a hitét. Ezen a ponton akár be is fejezhetném a prédikációt, de talán a testvérek ezt furcsának találnák. Hadd mutatom egy példával, hogyan uralkodik a Tőke, mekkora hatalmat ad a Hősnek az Élő Pénz.

A Pártot, a Hős Pártját kicsinyes huzakodás osztotta meg. A történelmi nemesség és a liberális polgárság, habár mindketten a Jó Konzervativizmus és ezzel együtt a Tőke letéteményesei voltak, nem tudtak összefogni és megvalósítani a Tőke tervét ezen a Földön. A Hős szavára azonban a nemesség és a liberális polgárság egységbe forrt, a Párt mögött felsorakoztak és ez a sereg reménytől telve terjesztheti az örömhírt, hogy a pénz a pénztárcánkban nem halott pénzdarab, hanem öntudatra ébredt Élő Pénz, ami a Tőke megtestesülése ezen a Földön.

Ekkora hatalma van a Tőkének, ekkora hatalmat adott ő a Hősnek. Adjunk ezért neki hálát!

A gyülekezet felállva a Money című dalt énekli a Pink Floydtól. Angolul.

2009. december 27.

Kovátsch Gamma Bertalan
Újévi üdvözlet

2009. december 23.

Kovátsch Gamma Bertalan
Macskákról

Tudjátok, hogy utálom az állatokat. Az állatok lemaradtak az evolúcióban, fogakba meg karmokba invesztáltak, ahelyett, hogy agyba invesztáltak volna, mint én tettem és amint a nyolcéves cigánygyerekek nem. Abba is hagytam az állatokkal való foglalkozást, mit érdekel engem a bálnák baja, a bálnák se törődnek velem, én se törődöm velük, felőlem alul is maradhatnak az evolúciós versenyben. Legfeljebb nem eszem halászlevet bálnából karácsonyra, nagy ügy.

Vannak viszont a macskák.

A macskákat én kötegelve utálom, nem mint egyes macskákat, hanem az egész macskafajt. Eleve, bazdmeg, milyen már, hogy egy házikedvencnek tüskés a háta? Amikor az egész házikedvencség arról szól, hogy fogom azt a rohadt macskát, simogatom a hátát annak a rohadt macskának, az meg csiripelget csendesen, a végén meg visszarakom az akváriumjába. Ennek meg tüskék vannak a hátán. A macskások kórházi kezelését ki fizeti ki, amikor belenyúlnak a macskába és a tüskéket műtéti úton kell kioperálni az ujjaikból? Társadalmi szempontból úgy lenne igazságos, ha a macskások különadót fizetnének a veszélyes hobbijuk miatt.

A zöldköcsögök ahelyett, hogy az én Lancia Thesisemen témázgatnának, inkább azon szörnyülködnének, mi kár tesznek a macskák a Föld Űrhajóval. A macskák agyontapossák a baobabfákat, megzabálják a réti sasokat és tonnaszám termelik az üvegházhatású gázokat. Majd ha Londont elönti az özönvíz, meggondolják a hülyebritek is, hogy agyondédelgették ezeket a szörnyetekeket. Fenntarthatósági szempontból azt mondom én, hogy ha csak három évig a szabad világ minden karácsonyi vacsoráján bálna helyett macskából készülne a halászlé, a macskaprobléma örökre megoldódna.

Ennyit akkor a macskákról, most pedig jöjjön egy közéleti üzenet a szponzorunktól.

Orbán egy lúzer és lúzerre nem lehet bízni a jövőt.

2009. december 22.

Höndör B. Margit
Erre kicsit, de minek?


Én már nem is anyázok, mert úgy sem jut el az agyukig a nagy elhivatottságban.
Remélem, két megmondás között szénné dolgoztatják magukat az Általános Hivatalban, meg is érdemlik, és végül is ez sok mindent meg is magyaráz. Persze inkább csak a hogyant és a gyakoriságot, a miértet nem. Tényleg, miért ez a nem nyugvó sulykolhatnék? Nincs már tétje a dolognak, a választások eredménye nem kétséges, most lehetne hátradőlni, kedélyesen kvaterkázni vagy éppen vinnyogva röhögni akármin.

Itten minálunk, Tirpákbokrétáson teljes a nyugalom. Minden nap bucira alszom a fejemet, néha kiásom a házat a hóból, vettem egy kiló mákot a bejglihez, szép az élet, maguknak magyarázzam?
Esténként megnézem azokat a sorozatokat, amiket az intelligens kultúremberek megfelelőnek találnak, és bio-wellness-fittness karácsonyi ételrecepteket keresgélek a neten, ebben például segíthetnének az ismételgetések helyett, ha mondjuk szójából csinálom a töltöttkáposztát, tonhallal a halászlét, és a pulykát lecserélem cukkinire, vajon túlélem a szentestét? Most ezen nagyon töprengek, mert a Géza hetek óta idegesebb a szokottnál, és a feleségével együtt hivatalosak hozzánk, az asszony is legalább 100 kiló, csak jót akarnék neki. Megértené ezt?
Na mindegy, reggel óta számolgatok, már nagyon közel járok az eredményhez, érzem, hogy ki fog jönni az a rohadt 46 százalék, ha még egy kicsit húzom oldalt a bőrömet, csak ne fájna ennyire.

Maguk mit fognak enni, inni az ünnepek alatt? Mit vettek ajándékba, és mit fognak kapni?

Teszt már régen volt:
Nagy karácsonyi teszt férfiaknak

A/ Mit vásárolt a feleségének/barátnőjének ajándékba?
1. Bementem az első ékszerboltba, és megvettem az első valami izét
2. Turmixgépet
3. Nincs barátnőm
4. Semmit. Én vagyok az ajándék.

B/ Mit kért ajándékba a feleségétől/barátnőjétől?
1. Nálunk nincs ilyen, mindenki kreatívan ajándékoz. Inget és zoknit szokok kapni
2. Kocsiba kellene pár cucc, felírtam egy cetlire, de ha megint elveszíti és beállít egy biciklipumpával, hát nagyon ideges leszek!
3. Semmit. Az egész ajándékozás egy baromság!
4. Nem vagyok egy mohó állat. Vegyen, amit akar, ha megfőzi a kajákat, és rend van otthon, akármilyen apróság megteszi. Mondjuk, ha még egy plüssfigurát meglátok, lehet, hogy megetetem vele, de csak nevelési célzattal.

C/ Mivel járul hozzá a karácsonyi ünnepek meghitt hangulatához?
1. Van egy komolzenei CDnk, azt szoktam betenni a halászléhez, és meghallgatom, mik történtek az asszonnyal egy év alatt.
2. Azt a kurva fát fűrészelem meg, és én teszem fel az izzókat is rá.
3. Utálom a karácsonyt.
4. Hát, például tavaly se szóltam semmit, pedig elég zsíros volt a ponty, még rá is mosolyogtam, mikor behozta a második sört.

Értékelés:
Maguk taplók.
Részletes elemzés:
Ha az 1-es válaszok vannak többségben: Maga felszínes, érzéketlen balfék, de szerencsére a barátnője/felesége is az
2-es válaszok: Szokásos bunkó barom
3-as válaszok: Szerencsétlen lúzer, és az is marad.
4-es válaszok: Büdös bunkó állat!

2009. december 21.

Kovátsch Gamma Bertalan
Szar

Akkor most megmondom bele az arcotokba, hogy mi a szar.

Először viccmesterként próbáltam betörni, aztán tévékritikusként folytattam, majd jött a politika és a Pulitzer-emlékdíj. Szép volt, jó volt, de ideje piacot váltani. Újra tévékritika van, az már egyszer bejött.

Vannak műsorok, amiket nem szeretek. Nevezzük ezeket sorozatoknak. Ilyen például a Cliffhanger.

Vannak műsorok, amelyeket szeretek, például a South Park vagy a Modern Képmesék. Ezek a nemsorozatok.

Definíció után egy axióma, hogy kerek legyen: minden sorozat szar.

Most, hogy matematikai pontossággal definiáltuk, mit szeretek és mit nem, lehet kezdeni sorozatok fikázását. Előre szólok, hogy aki nemsorozatot mer fikázni, azt kivágom a blogról, hogy a lába se éri a földet. A Modern Képmeséket különösen ne merje senki a szájára venni.

2009. december 17.

Kovátsch Gamma Bertalan
Siker

Elitek, szánalmas helyen kell tengődnünk. Félperiférián tengődő nemmodern mocsárország ez, ahol a komp egyre csak halad a nyugatos polgárosulás Eldorádója felé, de valahogy sikerül elérni, hogy egyszerre távolodunk a nyugatos polgárosulástól és a Balkántól is. Merthogy már Belgrád is kúlabb, mint Budapest. Ezen a szánalmas helyen elmaradott, horthykommer zombisereg tobzódik, akik még arra is veszik a bátorságot, hogy névtelenül be merjenek nekem szólni a kommentekben. Innen üzenem nektek, prolik, hogy lehet takarítani menni az elithez és a segget földhöz verni a morzsákért, amit az elit vet nektek.

Nem volt azonban haszontalan a progresszívok generációinak küzdelme a mocsárlakók koponyájában tanyázó mocsár sötétsége ellen. A hülyepapokat kicsináltuk. Nem hiába dolgoztak ezen a Haladás olyan ikonikus figurái, mint Rákosi Mátyás és Kádár János. Beletelt néhány évtizedbe, de a papok bekapták a fospumpát.

Most már csak arra kell vigyázni, nehogy kiköpjék. Nézzétek keményen a Fospumpát, nem akarja-e visszaforgatni az idő kerekét.

2009. december 16.

Ferenczy A. Szidónia
Savoir faire

Mi tudjuk. Mi látjuk. Mi tesszük.

Mi. Nem ti. És végképp nem ők.

Mi építünk. Ők rombolnak.

Amit mi teszünk, az jó. Az a jó, amit mi teszünk. Amit más tesz, az nem jó.
Kivéve, ha nem ugyanazt teszi, amit mi.

De más erre nem képes, csak mi. Mert nálunk egyszerűen nem *lehet* jobban csinálni. Mindenki más hülye vagy proli.

Mi levisszük, amit le kell vinni, és felemeljük amit fel kell emelni. Akkor, amikor kell.
És nem habozunk visszacsinálni. Akkor, amikor kell.

Most már jó úton vagyunk, sőt igazából sose voltunk rossz úton, mióta mi vezetünk.
Mi akkor is csináljuk, ha nem látszik. Sőt, mi akkor is csináljuk, amikor nem csináljuk.
Mert mindig azt kell csinálni, amit mi csinálunk. Mert mi tudjuk, mikor nem kell semmit csinálni.
Egyszerűen genetikailag képtelenek vagyunk rá, hogy rosszul csináljuk.

Ha valami mégse úgy sikerülne, akkor azért más hibás. A körülmények, a régió, a világ... vagy tudjuk ki.
De ha valami rossz, azt nem mi csináltuk.

Amióta itt vagyunk, rend és fegyelem van. Megígértük, megcsináltuk! Akármit is mondjanak a tények.
Nálunk a csontváz hiánycikk, viszont van helyette igazság, korrupcióellenesség, tolerancia és bátor szembenézés, szenvedélyes igazságbeszéddel.
Más ilyet nem tud.

Mi nem hazudnánk neked soha. nekem elhiheted.

2009. december 14.

Kovátsch Gamma Bertalan
Terroristákkal nem tárgyalunk

Elitek, elmondok egy esetet, hogy bemutassam micsoda elmaradt, észak-balkáni, prolikkal és zombikkal tömött országban vagyok kénytelen élni én, meg az a néhány intelligens, akik közé néhányotok egyszer majd tartozni fog (a többi meg mehet vissza zombinak, ha nem mutatnak előrehaladást kurva gyorsan).

Tehát gondoltam, napsárgára festetem a mediterrán hangulatúban a Civ-játszó szobát. Jött a mester, azt mondta, 4 ember kell, megalkudtunk, hogy 4xannyi, az amannyi és jöttek.

Látom ám bazdmeg, hogy a négyen csak tessék-lássék kencéznek. Meg is mondtam a mesternek, hogy ehhez éppen két ember is elég, küldjön el kettőt és az ár pedig legyen 2xannyi, az emennyi.

Erre olyan rondán kezdtek el beszélni velem, mintha legalábbis magamat olvasnám a saját blogomon, megragadták a galléromat, rázni kezdtek, beszüntették a munkát és leültek a szoba közepére sajtos zsömlét zabálni. Azt mondták, hogy addig nem, amíg ki nem csengetem az amannyit.

A kurva életbe, nekem se kellett több. A Modern Warfare 2-ből szerzett képességeimet csillogtatván közéjük vágtam az elemlámpát és rohamot intéztem a seprűnyéllel. Terroristákkal nem tárgyalok.

Sajnos megvertek és ott hagyták a romokban heverő lakást. Sőt, azt is mondták, hogy visszajönnek.

Szerencsére azóta tovább okosodtam a Modern Warfare 2-ből és lesből fogom hozzájuk vagdosni a bögréket. Már hallom is a lépteiket ...

2009. december 13.

Höndör B. Margit
Mai kedvenc

"Hétfőn véglegesíti a Fidesz országos választmánya a több hónapos elnöki castingon kiválogatott egyéni jelölteket. ...
Új színfolt lesz viszont egy nem magyarországi születésű libanoni orvos, aki a zsidó világösszeesküvés-hívő Molnár Oszkárt válthatja Edelényben."

Nyihi
Nyihihihi:D

2009. december 11.

Kovátsch Gamma Bertalan
Válságpróféta

Elitek,az van, hogy a sok hülyezombi ott lenn egyszerűen rá van kattanva mindenre, ami zöld. Bazdmeg, ezek még arra is képesek, hogy nejlonzacskó helyett burmai gyerekmunkások által szőtt szőtteskosárral menjenek a boltba, csak azért, mert az környezetbarát. Ennél rosszabb a helyzet: szavazni is képesek a köcsögökre és faszokra, mert meglátják a hódot, a sünit meg az őzikéket a plakáton, elgyengül a térdük és behúzzák az ikszet az őzike barátaira.

Aztán jól megszívják, mert fél év és nincs munkájuk. Mert ha egyesek nem dobják ki a korábbi tévét, akkor mások nem vesznek újat se, a tévégyár sok-sok dolgozója mehet munkanélkülinek, ami egyébként nem nagy kár értük, hiszen a hozzáadott értékük úgyis kicsi volt. Akik meg nézik a tévét, azok meg elégedetlenkednek, hogy bazdmeg, a hegyen lakó főmunkatárs úrnak meg bezzeg színes-szagos tévéje van a mediterrán hangulat mellé, mert ezek a zombik ilyen irigyek.

Korábban kellett volna gondolkodni, idióták. Vagy őzike, vagy színes-szagos újtévé. Harmadik eset nincsen.

Miért, bazdmeg, lehet gyártani valamit is, ami nem szennyezi a környezetet? Nem lehet. Ha csak egy szöget beversz, azzal is kár okoztál a fában. Ha meg legyártasz egy szélturbinát vagy netán egy atomerőművet, azért bányászni kell, büdös füstöket eregetni, mérgezni a folyókat és az őzikéket.

Akinek esze van, az ebből megérti, hogy a bánáti bazsarózsások bekaphatják. Mert ti ugye szeretitek az újtévét, az újautót meg a vízkeringetős úszómedencét. Akkor fogjátok le gyorsan a zöldhülyék kezét, mert el akarják tőletek venni!

Láncfűrészt is használhattok.

2009. december 9.

tölgy
Kevesen vagyunk, a zombik meg sokan


Kevesen vagyunk és nem szeretnek minket. Pontosabban, szeretnének felfalni, elemészteni és megemészteni minket.
De nem hagyjuk, küzdünk az élő halottak ellen. Ők már a múlt emberei, és bár terjed a ragály, kihalásra vannak ítélve. Kitartás.
Hogy könnyebben értsék, megfilmesítettem.A világ, de főleg e jobb sorsra érdemes kies haza tele van agyatlan zombikkal, akiket megfertőzött a fogyasztás. Falnak. Ha a lapostévé elfogy, akkor már az embereket is. Leginkább boltokban és bevásárlóközpontokban fordulnak elő.
Ezek közt élünk mi, elitek. Folyton menekülnünk kell, hogy túléljünk, futunk. Nincs hely ahová ne törnének utánunk. Ott vannak a budin, a legintimebb szféránkban is, sőt az ártatlan játszadozás, a felhőtlen gyermekkor, a vidámpark sem mentes tőlük. Gátlástalan szörnyek.
Vagy ők, vagy mi.
Csak egymásra számíthatnánk, de egymásban sem bízunk. EZ NAGY HIBA. Össze kell fognunk, együtt legyőzhetetlenek vagyunk. Bár az életünk folytonos száguldás (haladás), ez ne tévesszen meg senkit. Már nem menekülünk tovább, már nem ránk vadásznak. Felegyenesedtünk, összefogtunk, és már vadból vadászok lettünk.
Zombik reszkessetek, jövünk!

2009. december 8.

Höndör B. Margit
VÉGRE!

Poszt a búzablogon az igazi konzervatívokról!
Tölgy, Loxon, azonnali jelenlétet és pontos definíciókat várok!
Egészen felizgattam magamat, pedig már baromi késő van.

2009. december 7.

Kovátsch Gamma Bertalan
Kardfogú tigris

Tényleg az lesz a legjobb, ha a tudomány felől kezdem. Az a baj, elitek, hogy a közéletünk annyira elharapózott, hogy a politikai megmondásnak egyáltalán nincs értelme. Szekértáborok vannak, fanatikusok, meggyőzhetetlen dumagépek, a magyar Obama pedig sehol se látható. Maradok tehát a racionalitás talaján, a tudományos tényeknél, azok talán eljutnak egy-két intelligens koponyájába.

Tehát volt a kardfogú tigris. A kardfogú tigrist úgy kell elképzelni, mint egy tigris de luxe-ot, hosszított karosszériával, turbófeltöltős motorral és mélynyomóval - az utóbbival morgott. Baszott nagy vadállat volt a kardfogú tigris, azt hitte, hogy akárkire ráirányítja a mélynyomóját, az mindjárt be is szarik az ijedtségtől.

Egy valamire nem számított azonban a kardfogú tigris. Arra, hogy jön a jégkorszak és a mélynyomógyárak melegebb éghajlatra költöznek. A tigris meg ott maradt a bundájával a hidegben, a mélynyomói teljesen befagytak. Ha jött egy gyáva nyúl, a tigris mélynyomójából kiszűrődő fagyott nyikorgásra nem dermedt kővé, hogy a tigris megehesse, hanem hívta a többi gyáva nyulakat is röhögni.

Szomorú időszak következett volna a kardfogú tigrisre, lesöpörte volna a fajok palettájáról az Evolúció vaskeze. Neki azonban eszébe jutott Darwin intelme és alkalmazkodott! Rájött, hogy a röhögő nyulak egy Piaci Rés és onnantól kezdve stand-up comedy-t nyomott a nyulaknak.

Mi következik ebből? Ha egy ország bajba kerül, keressen egy sikeres állatfajt. Mondjuk a krokodilt. Nézze meg, mitől sikeres a krokodil, aztán kövesse a receptet. Alkalmazkodjon az az ország, hogy olyan legyen, mint egy krokodil. Mert különben úgy járhat, mint a kardfogú tigris, aki azóta is közröhej tárgya a vacak stand-up comedy-jével.

2009. december 6.

Kovátsch Gamma Bertalan
A fertőzés

Demokraták, ébresztő! Szörnyű ellenség támadt drága országunkra, hazafiak! Ezúttal nem megszálló haderő, árvíz vagy fasiszta veszély képében támad az Ellenség, hanem kicsiny, de annál rosszindulatúbb mikróbák formájában. Amint a megszálló haderő elől elhajoltunk, mint fűszál, az árvíz ellen raktuk a homokzsákokat, a mikróbák is megkapják a fospumpát a nem létező pofájukba. Jól megszívják majd a mikróbák. Harcolni fogunk a villamosokon, harcolni fogunk az áruházakban, harcolni fogunk a köztereken, de sose fogjuk megadni magunkat.

A mikróbák formájában támadó Ellenség tudja ezt és azt is, hogy egyetlen módon törheti át ellenállásunk falát. Amint az árvíz is csak a gátakat titokban rongáló kártevők miatt törhetett át, úgy a mikróbáknak is szüksége van szabotőr segítőkre a falakon belül, egy ötödik hadoszlopra, amelyik kinyitja nekik a kapukat és elnémítja az őrzők riadókürtjét.

Ez az ötödik hadoszlop, a mikróbák segítője a Fidesz. Ők azok, akik mikróbauralmat akarnak, akik ezáltal maguk is fertőzéssé váltak.

Most ti jöttök, hazafiak. Mit tegyünk a fertőzéssel?

Lássam a kezeket.

2009. december 2.

bz249
Minaret Vazze!

Elitek, eddig azt gondoltam, hogy ami helyes viselkedés, cselekvési terv, gazdasági elmélet vagy Reform, azt utálja a hüjenép. De pár napja kiderült, hogy nem. Gondolhatjátok mennyire utálom a primitív törülközőfejűeket, azoknál jobban már csak a primitív gyerekgyárosokat utálom, mint a Fospumpa vagy a díszzsidaja, akik telepotyogtatják a saját fospumpista kölkeikkel a Hüjeországot és mire kettőt pislant az ember, mindenki a Vérfarkasra vagy Tompikára hasonlít a környéken. Vagy Brüsszelben, ez most mindegy.

Na de vissza a primitív törülközőfejűekre, akik emellett még hüjevallásosak is és mindenhova odabasszák a giccses templomaikat. Mintha nem lenne elég emlékeztető a középkori babonákra még egy ilyen szekuláris országban is, mint a miénk. Nagyon helyes volt kiírni egy népszavazást erről, bár amilyen primitív barmokból áll a nép képes lett volna populista választ adni. De az kivételesen hallgatott az Elitre és leszarta Európa utolsó despotáját, aki egy Hősök tere méretű területen akar országot játszani és megmondani. A demokrata svájciak azt mondták, hogy a hüjevallásos törülközőfejűek bekaphatják a fospumpát, de tövig.

Örömteli dolog ez, a nép végre valamiben hajlandó támogatni az Elitet. Nekünk meg ezt ki kell használni. Tudják mennyi minaret van Svájcban? Négy egészen kicsi. Nálunk meg ott van az baszott nagy egri és pécsi minaret! Elitek, a Szakértőknek végre esélye van népszerűséget szerezni és a Fospumpát a törülközőfejűek haverjának beállítani. Azt mondom romboljuk le a minareteket. Véletlenül tudok is egy jó minaretbontó-céget.

Kovátsch Gamma Bertalan
Buzik bekaphatják

Innen üzenem azoknak a seggfejeknek, akik azt hiszik, hogy beférhetnek a konzervatív liberalizmusba vagy a liberális konzervativizmusba, hogy megmondta a Karcsi is, hogy a buzik bekaphatják.

A buzik mehetnek a nyálasliberálisokhoz panaszra.

2009. december 1.

Kovátsch Gamma Bertalan
Látogatás az Elnöknél

Az Úr látogatását hosszú előkészületek előzték meg. A program ezért gazdag és izgalmas lett.

Az Úr találkozik a Befektető képviselőjével, aki kifejezi nemtetszését. Az Úr a feszültségeket tompítani igyekszik majd és rámutat egyes retrográd erők kártevéseire.

Az Úr meghallgatja a Felügyelet rosszallását, mivel az Úr országában Páncélvonatok szabadultak el. Az Úr a feszültségeket tompítani igyekszik majd és rámutat az Úr országa népének elmaradottságára.

Az Úr átveszi az instrukciókat a Pénztárostól, mivel az Úr országa magát finanszírozni képtelen, a Pénztáros felügyeletére szorul. Az Úr a feszültségeket tompítani igyekszik és a lapostévék károkozására irányítja a figyelmet.

Az Úr átadja a parancsnokságot az Alelnöknek, mivel az Alelnöknek katonákra van szüksége. Egy még az Úr országánál is elmaradottabb országban az elmaradott hülyenépet kell megfékezni. Az Úr a feszültségeket tompítani igyekszik és javasolni fogja, hogy az elmaradott hülyenép kapjon lapostévét hitelbe és akkor nem kell katona a megfékezésükhöz.

Ha az Úrnak szerencséje van, az Elnök is benézhet néhány percre.

Mert az Elnök nagyon fontos ember.


2009. november 30.

Ferenczy A. Szidónia
Jobbra tolódás keleten

Biztos minden igaz demokrata figyelmét elkerülte a dolog, de még júniusban visszafordíthatatlan folyamatok indultak be az oroszoknál.

Egyedül az ángliusok voltak szemfülesek.

Ezek után nem csoda, hogy mindenütt előretör a nácirasszizmus, nyomukban meg a vonuló fasiszták.
Úgyhogy én már pakolom is a koffert.

2009. november 29.

Höndör B. Margit
Egy kis laza estéreEgyszerűen nem bírom már tovább nézni KGB és Tölgy fejét az előző posztban, na.

2009. november 27.

tölgy
Kámingout

Elegem van KGB anyagiasságából. Nem kapott mogyit. És? Most más sem kap. Válság van. Ingyér mondok meg magam is.
Itt az a nyüves közös képünk. Most jó? Erre volt úgy oda?

2009. november 26.

Kovátsch Gamma Bertalan
A fénykép

Kivel fényképezkedett Kovátsch Gamma Bertalan, amikor fogadta az elitjelölteket az Ibolya presszóban?

Gizike egyedül volt kénytelen dohányozni.


Bz249 még a saját fotójára se került rá.Névtelenről még csak azt se lehet biztosan tudni, hogy készült-e róla kép.Kovátsch Gamma Bertalan természetesen magával fényképezkedett.

Mert akárki nem kerülhet Kovátsch Gamma Bertalannal egy fotóra.

2009. november 24.

Kovátsch Gamma Bertalan
Hősök

Primitív jobboldali tömegek áradnak, mint zombihadsereg, rikácsolnak, rázzák az öklüket, köpködik ki a fogaikat. A korábbi hősök összetöppedtek, megbújtak, beásták magukat, fülüket befogva vacognak a vackukon. Ekkor, amikor a hordák tombolásától minden progresszív szívét elfogja a rettegés, a reményt a néhány, még talpon álló Hős testesíti meg. Nincsenek sokan. Rémítően kevesen vannak. Bemutatom nektek Józsit, Pétert és Zoltánt.

Józsi egy szabadtüdős merülőművész. A levegő őt nem érdekli. Amikor más fulladozni kezd, arca lilul, Józsi vesz egy mély lélegzetet, lebukik és kibekkeli. A zombik ügyködhetnek a hatalmas vákumpumpával, Józsi csak mosolyog. Mosolya ad biztonságot nekünk.

Péter egy igazi pankrátor. Jöhet a hegynyi zombiharcos a kezében a zászlórúddal, Péter spárgába megy és letekeri a zombiharcos tökeit. A zombihadseregnek Péter az arcába nevet és berántja a láncfűrészt. A láncfűrész dörgése ad nekünk erőt.

Zoli a dzsungel tigrise. Hajtóvadászat folyhat a nyulak ellen, de a tigris csak megvonja a vállát és folytatja a vadászatot a hajtókra. A tigris morgását hallva múlik a hajtóvadászoktól a félelmünk.

Így harcolnak a hősök. Te mit tettél ma a zombihordákkal szemben?

2009. november 23.

Kovátsch Gamma Bertalan
Hol nemzet süllyed el

Józsit, az Orbán-rovat vezetőjét egyszerűen nem lehetett visszatartani. Muszáj volt neki is megmondania a várható katasztrófáról.

Árpád vezér felelősségét nem lehet elvitatni. Habár lerakhatta volna a parlamentarizmus alapjait, ő inkább vezérkedett, megalapozva ezzel ezer év zsákutcás fejlődését. Ebbe a zsákutcába hajtották bele az országot egyre mélyebben az utána következők I. Lászlótól Mátyáson, Ferenc Józsefen és Horthyn át Kádár Jánosig. Míg ezek az abszolutisztikus uralkodók kiélhették zsarnoki szenvedélyeiket, a magyar gazsulált nekik, mert egy szolgalelkű, nemeurópai, cigány egy nép ez és a magyar ugaron való dagonyázás pont megfelelt neki.

De hallga! Ellenállók egy kicsiny csoportja megelégelte a dagonyt és fospumpát szegezve átrugdosta a hülyeországot a demokráciába! Nem, mintha a hülyenép ezt akarta volna. Nekik jó lett volna a dagony, de a vizionárius demokraták ostor fogtak és mint a barmot, elkezdték hajtani a hordát a demokrácia, Európa felé.

Sikerült is volna, ha nincs Orbán Viktor, aki Ferenc József, Horthy és Kádár abszolutisztikus örököseként zsarnokoskodni akar és Sólyom László, aki elárulta a demokráciát.

Kész, passz. Egy zsarnok és a hordanép egymásra talált. Legyetek boldogok. Megelőztük a korunkat, nem értettetek meg minket. A zseniknek, az ávángárdnak ez a sorsa káeurópában.

2009. november 22.

bz249
Fog of War

Hát Elitek ez mesteri volt. Itt vagyunk ebben a rohadt információs társadalomban, ahol az információ jelenti a Hatalmat. És mi nem adtunk ki magunkról információt! Elképzelem, ahogy két hónapja a Fospumpa és az alvezérei a felcsúti kastély kínzókamrájában somolyogtak, hogy kikémlelik a Haladó Erők terveit és erejét.

Időközi választás, ravasz csapdának tűnt... de mi túlkonspiráltuk őket. Zseniálisan eltitkoltuk előlük a támogatóinkat. Mi viszont mindent kiderítettünk a fospumpista hordákról. Nem lennék most a Fospumpa helyében!

Höndör B. Margit
Legyen egy jó napjuk

2009. november 19.

Höndör B. Margit
Közérdeklődésre számottartó történések Gizike életéből

235. rész


Gizike esküvője A Sándorral, 1963 június 21-én:A felvételből kiderül, miért utálja Gizike azóta is Arankát, azt a rohadt rüfkét!

2009. november 17.

Kovátsch Gamma Bertalan
Európa története képekben

Debil zombiblogon a debil zombik azon témáznak, hogy hanyatlik-e már a csillagom. Megnyugtatlak titeket, élőhalottak, Bertalan erős és hatni akar továbbra is piacképes megmondásokkal. Mivel ingyen nem írok, figyelmeztetném a potyázókat.

Ez volt akkor a bevezetés, mert a post Európáról szól. A zombik semmit se tudnak Európa történetéről, akármennyi történészagyat zabálnak. Mert amikor a zombi megeszi az agyat, az a gyomrába megy, nem a koponyájába, azért nem. Tehát akkor figyeljetek, zombik. Európa története könnyen megérthető képekben.

Tessék, egy szúrós bot. Az első európaiak ezzel nyírták ki a szarvasokat meg egymást. Egyszerűnek tűnik, zombikáim? Persze, egyszerű, ha veszel olcsón gérvágót az Aldiból. A harangedényeseknek azonban nem volt gérvágójuk, sőt, akkor Aldi sem volt. A szúrós botot a saját kezükkel kellett kihegyezniük, ami rettentő sok időt elvett. Ezért azt csinálták, hogy a botokat átszállították oda, ahol éppen egymást nyírták a népek. Spanyolországból Lengyelországba, Lengyelországból Görögországba. Egy jól megedzett szúrós botot pályafutása alatt akár száz harangedényes hasába is beleszúrtak! Így kezdődött az európai együttműködés.

Ugorjunk előre 4000 évet és tekintsük ezt a páncélos lovagot. Értő szem rögtön felfedezheti, hogy európai együttműködés nélkül a páncélja nem készülhetett volna el. A mellvért Pomerániából való. A páncélt Aquitániában kovácsolták. A kard Andalúziából érkezett, a sisak viszont Izlandból. Ha az európaiak tököltek volna határokkal meg hülyeországokkal, akkor nem állhatott volna össze a páncél és a páncélos lovagok nem kaszabolhatták volna le a nemeurópai barbárokat, például a zombihadsereg őseit, a magyarokat. Akkor is, most is Európa megmaradása múlott a mélyebb integráción, ami akkor a páncél összerakásában csúcsosodott ki.
Most pedig jöjjenek a mai kor fenyegetései. A képen egy fospumpa látható. A primitív zombimagyarok azt se tudnák, mi az a fospumpa, ha az Egyesült Európa projektje nem nyomná az arcukba ezt a modern gyalogsági fegyvert. Ha nem lenne az Unió, én is szegezhetném a Pritzhuber Erik budaörsi kisiparos által összegányolt fospumpát, ami persze pont a legkritikusabb pillanatban hagyna cserben, mondjuk a MÚOSZ-elnökök elkeseredett támadása közben.

Szerencsére Európa egyesült, így én nyugatnémet gyártmányú Vinex fospumpával számolhatok le a zombikkal.

Egyesült Európa=minőségi fegyverek olcsón!

Micsoda, zombikám? Hogy te nem így gondolod? Sétálj csak egy kicsit középre, hogy célbavehesselek a fospumpámmal!

2009. november 15.

Kovátsch Gamma Bertalan
Szimbólum

Azt hiszitek, a zombik törődnek azzal, ki mit csinált valójában? Egy szart. Az agyhalottak annyit értenek a Nagyobb Összefüggésekből, hogy van a Jófej, a Diktátor meg a Reformer. A jó, a rossz és a csúf. Most úgy őszintén, foglalkoztok ti azzal, milyen a valódi életben mondjuk a Csúf? Ki a faszt érdekel az?

Lajos, a Hős a Reformer. Hogy valójában kicsoda, az kurvára mindegy. Az a civil élete, legfeljebb a pletykalapokat érdekli, nem a komoly művészetrajongó közönséget vagy a bepattogatottkukoricázott zombikat. Ő eljátsza, hogy baromira reformál és akik a Reformra és a vele járó Racionalitásra kattannak, azok őt fogják bepárásodott tekintettel nézni a moziban. Akiknek a sárm tetszik, azok a Jófejet.

Akik pedig akarnak kapni egyet a pofájukba bikacsökkel, azok pedig a Diktátort.

2009. november 13.

Ezredes K Őrnagy
Tirpákraták, ébresztő!

Tirpákraták, ébresztő!

Úgy akarnak járni, mint a franciák, akik csak ültek a Maginot-vonalban, és vártak a sült galambra, nem törődve a barna veszéllyel?
Ez lett az eredménye:Azt akarják, hogy 2010 után a Tour de Tirpák is így nézzen ki?

Ébresztő lusta banda!!!

2009. november 11.

Kovátsch Gamma Bertalan
Röpinterjú

A Mester nyomdokain járva muszáj volt meginterjúvolnom Höndör B. Margitot.

KGB: Mitől ilyen kurva jó hely Tirpákbokrétás?

Margit: Tőlem. És hogy többen is megtudják, meghirdetem a nyitás politikáját.

KGB: Nem jelenti ez azt, hogy a berkenyemagosiak elözönlik Tirpákbokrétást?

Margit: Személyesen fogok ott állni a falu névtáblájánál és kergetem vissza az összes ondolált nyálas liberálist Berkenyemagosra, vagy ahová tudnak menni. Tirpákbokrétáson nem lesz buzulás, szipuzás meg idegenek. A jófej berkenyemagosiak persze jöhetnek. A legjobb tirpákbokrétásiak a berkenyemagosiakból lettek, akikben már '68 óta érett a tirpák szellem és most virágba borult.

KGB: És jönnek a berkenyemagosiak?

Margit: Meg fog lepődni. Amióta Prosztó M. Beléndek nyilvánvalóvá tette, hogy nálunk nyomja és nem a berkenyemagosiaknál, felénk billent az értelem túlsúlya. Intelligenciától csillogó szemek, szűk, ámde elit társaság. Prosztót nem sokan bírják elviselni, de akik igen, az maga az IQ. A berkenyemagosiak jól megszívták, hogy elhappoltuk Prosztót előlük. Hamarabb kellett volna felkelni.

KGB: Nem lenne jó ötlet Gizikét is beszervezni? Eredményei vannak ...

Margit: Pofa be. Gizike a berkenyemagosiak ügynöke.Dögöljön éhen Berkenyemagoson. Gizike ott kúrta el, hogy nem vállalta fel a népszerűtlen intézkedéseket. Meg is lett az eredménye. Nézze, hogyan épül-szépül Tirpákbokrétás és válik a zombihadsereg martalékává Berkenyemagos.

KGB: Esetleg mégis lehetne valamit Gizikével ...
Margit: Nem lehetne. Gizike emocionális. Vehemens. Most tiszta észre van szükség. Hideg fejre. Olyan meg csak nekem van. Nem véletlenül tódulnak hozzánk az IQ emberei.

KGB: Jól értem? Az értelemre alapoznak az érzelem helyett? Hogy én ezt mióta mondom! Mióta várok erre! A sok hisztis proli helyett végre az Ész uralma ...

Margit: Bizony. Egyedül mi vállaljuk fel az Ész képviseletét. Ezt jelképezi a Prosztó is, aki maga az Ész szobra. Azt mondom én: akinek van esze, jöjjön Tirpákbokrétásra. Akinek meg nincs esze, csak hisztizni tud, az meg maradjon Berkenyemagoson. A választás a tiétek.

2009. november 10.

Kovátsch Gamma Bertalan
Ha rend, akkor fasizmus

Azt hiszitek, udvariaskodni fogok? Nem fogok. Amióta megírtam az Igazságot, ömlenek az egyetértő levelek. Olvasóim ezrei ébrednek rá, hogy zombihadseregek veszik körül őket. Most engem kérdezgetnek, hogy lehettek ilyen vakok? Jobb későn, mint soha, kedves újjászületettek, képzeljétek el, mi lett volna, ha nem nyitom fel a szemeteket és élve esznek meg a zombik.

Ezek az élőhalottak ott nyüzsögnek Magyarország köldökében, Budapesten is. Mondjuk itt talán kevesebb kóválygó agyhalott van, nem véletlenül az értelem túlsúlya Budapesten. A budapesti utcát is beköpik viszont a hullalevükkel, otthagynak itt-ott egy lerohadt karcsontot, sőt még angolhasználtruhaboltot is nyitnak.

A budapesti főutcán.

Lehet-e rend? Ezekkel? Ezekkel az embernek legfeljebb múltidőben nevezhető lényekkel? Lehet. Lehetne. Ha rendosztagok vágnának közébük a láncfűrésszel. Ha rendbiztosok nyomnák a pofájukba a fospumpát. Ha rendellenőrök korbácsolnák őket vissza a kriptákba, ahová valók. Ha egy fasiszta végre rendet tenne.

A másik opció, ha civilizált élők élnék a várost. Akkor nem kellenének rendosztagok, rendbiztosok, rendellenőrök, rendfasiszták. Képzettből, polgárból viszont kevés van, zombiból pedig sok. Tehát ha rendet akarunk, fasizmus kell.

Válasszatok. Rend és fasizmus vagy rendetlenség és szabadság?

Tudom, hogy ti a rendetlenséget és szabadságot választanátok. Mit választanak a zombik?

2009. november 9.

Loxon
Egy Nagyvárosi Ember

Elitek!

Én nagyvárosi ember vagyok, és mindig az is voltam. Egy nagyvárosi ember nem budapestinek vallja magát. Ez a hülyeváros ugyanis a fasiszta polgármester miatt teljes mértékben balkanizálódott. Egy nagyvárosi ember Berlinhez kötődik. Ich bin ein Berliner!

Kovátsch Gamma Bertalan
Mesterlövész

Volt itt néhány birka a zombihadseregből. aki gyurcsányistának mert nevezni. Most nem megyek bele annak a taglalásába, hogy egy zombibirkának mennyi esze van. Én is felelős vagyok azért, hogy ezek az intelligencia nélküli lények egyáltalán előbújhattak a homályból, ahol addig láthatatlanul vegetáltak és azt kezdték el hinni, hogy megnyilvánulhatnak egy médiafelületen.

Mea culpa. Azonnal le kellett volna vágni őket, nem hagyni őket elharapózni. Ami késik, nem múlik.

Én nem Feribe, az Úrba voltam szerelmes, hanem az elveimbe. Amelyek a következők: normalitás, kapitalizmus, liberalizmus és nyugat. Ezekért hajlandó vagyok lefospumpázni az alant nyüzsgő nemnormális konzi kommer oroszkínai ügynököket.

Nem zsoldos vagyok, hanem az Ügy harcosa. Innen, az elefánttoronyból kitűnő kilövés nyílik. Reszkessen mindenki, aki az Ügynek ártani próbál.

2009. november 6.

Kovátsch Gamma Bertalan
Bocsi

Arra ébredtem, hogy az éjszaka közepén kinyílt a fal, az ágyam meg kicsúszott a mediterrán hangulatú kertbe. Azzal kezdtem, hogy szekuláris világnézetemmel összeegyeztetem a történéseket, de ezt nem fejezhettem be, mert az egész ágy hánykolódni kezdett, mintha egy evolúció áldozatául esett ősszörny rángatná. Ahogy lenézek, hogy lássam az ősszörnyet ... ááááá, borzalom! A gondosan locsolt gyep felhasadozott és bőrcafatos csontvázkezek nyúlkáltak felém ... én felismertem őket! Ott volt mindenki, akit az évek során befospumpáztam, a Dévényi Tibi, a Szekeres Imre, a MÚOSZ elnöke ... és engem akartak lehúzni a föld alá! A legközelebbi rémalakot kezdtem csépelni a párnámmal, ám az egyre csak közeledett ... és ekkor felébredtem.

Elég volt. A faszba is elég volt. Elég volt abból, hogy celebeket alázok meg körmönfont módokon. Bazdmeg, a múltkor is, amikor Anettka űrruhájára gondoltam, majdnem elsírtam magam, hogy én azt a nőt üresfejű libának neveztem ...

Mostantól kezdve titeket foglak alázni.

Na mi ez a nyáladzás, barmok? Azt hiszitek, az elitesdit egy pillanatig is komolyan gondoltam? Három hosszú éve teszek úgy, mintha egy picit is érdekelne, mit kommentelgettek itt nekem. Három hosszú év alatt egyetlen miniatűr gondolatmorzsácskát sem voltatok képesek összehozni, birkák! Előregyártott, mástól lopott frázisokat pufogtattatok itt nekem, ami a legrosszabb, hogy felismertem a sajátjaimat is.

Nincs többé elitezés. Úgy foglak titeket hívni, amit megérdemeltek. Debil patkányok, egybites agyú véglények vagytok, agyhalott zombihadsereg. Térdre, rabszolgák, kezdődik a munka.

Mostantól kreatív, alkotó együttgondolkodás következik, papucsállatkák.

2009. november 5.

Kovátsch Gamma Bertalan
Az Igazság

A tömegek nyomásának engedve közzéteszem az Igazságot.

Az Igazság birtokában egyértelmű, milyen azonnali cselekvésre van szükség. Nyomás, mindenki tegye meg.

Höndör B. Margit
Hosszú


Részletek a búzablog egyik posztjának kommentjeiből:

Loomhammer: Miért? Miért nem lehet megérteni, hogy a cigányoknak csak egy szövőszék kell, és megoldódott minden problémájuk? Illetve, nincs is ilyen, hogy probléma.

Noire: Nem érti?? Ezek gyűlölnek bennünket, ezek az állatok, bestiálisan meg akarnak gyilkolni bennünket! Ki a felelős, kérdem én!

Loomhammer: Na tessék, maga miatt fognak győzni a libsik. Nem örülök! Ráadásul tök szar a gépkocsiállomány Angliában!

Noire: Maga hülye. Mert mi a kérdés? Miért szülnek? Ez a kérdés.

Gyp123: Menjenek el Kanadába! Majd adok nekik igazolást.

Loomhammer: Mindenért a szocialisták a felelősek. Tudták azt, hogy Angliában ratyik az autók, bytheway?

Gyp123: Tulajdonképpen a sparherttel kezdődött az egész.

Loomhammer: Sparhert?? Aztán majd ne csodálkozzon, ha felgyújtják a kocsiját!

Boxos: Egyszerűen nem igazi konzervatívok a cigók. Még a szaguk is más.

Hewton: Induljunk meg a putrik ellen! Én majd felkarral hárítok!

Loomhammer: Mondom: szövőszék. És akkor lesz ruhájuk. Pár gyümölcsfa. Ennyi. A probléma nem létezik.

Gyp123: De milyen szövőszék? Kis szövőszék, nagy szövőszék? Milyen gyümölcsfa? Alma? Banán?

Loomhammer: Most nem erről van szó. Vona gyökér! Kurucinfo gyökér!

Noire: Te vagy a gyökér!

pupuka: Nem mosakszanak! Ezt már mondta valaki?

Sanyi Néni: Hülye vagy, pupuka

Krémnagy: Sanyi Néni náci!

Loomhammer: Megmondom, mi az IGAZSÁG: Pofán lesz vágva minden szemét bűnöző, ha végre megbuknak a rosszak, és visszajönnek a jók. Mer ők annyira okosak is. Személyesen ismerem őket!

Noire: Már egy órája senki sem beszél a titkosszolgálatokról. Ez valami összeesküvés?

Boxos: Vona jó arc, komelom.

Loomhammer: A Fidesz a jó arc.

Gyp123: Igen! Igen!

Lommhammer: Na. Akkor most beszéljünk az aljas szocikról végre.

Noire: A szocik gyilkosok. Meg az oroszok. Ez a kettő.

2009. november 4.

Höndör B. Margit
Rövid

Mindenkit azonnali cselekvésre szólítok föl, hogy kiderüljön az igazság!
Ha kiderült az igazság, akkor pedig mindenkit azonnal cselekvésre szólítok föl!

2009. november 2.

Kovátsch Gamma Bertalan
Szocik

Ott hagytam abba, hogy az Úr összeomlott. Odáig süllyedt, hogy több szocializmust akar, nem kevesebbet, amint azt a legfontosabb nyelvemlékünkben, az őszödiben elmondta. Tessék, ezt teszi a gátlástalanság, ez az ember még arra is képes, hogy ha a szocialista párt szocializmust akar, akkor ő beálljon e mögé és ő is szocializmusról habogjon.

Szánalmas figura, nem méltó még arra se, hogy a sajnálatunkat vesztegessük rá. A szocializmusát ő nem valósíthatja meg.

Megvalósíthatja viszont Orbán Viktor, a másik szocialista.

Make no mistake, a két nagy párt valójában ugyanolyan. Ezt mondja Páncélvonat Gabi is, de ő hülye, a jobbikjai pedig nyálas idióták, nemelitek. Eliteknek elit kell, hogy kimondja az igazságot, mint például én is, meg Lajos, a Hős.

Az igazság pedig az, hogy Orbán egy szocialista és szocializmust akar. A pécsi vízmű és a Sláger rádió betiltása csak az ízelítője ennek a szép új világnak. Utánuk majd szépen államosítja a cipőboltokat, az ABC-ket (már meg is van az állami áruházlánc neve: CBA) és a blogoszférát is. Lesz Főblog, de máshogy, mint ahogy elképzeltük: a Főblogon az orbánista előgondolkodó fog szájba rágni és nem én fogom kimoderálni a hülyéket. A Shopping City Süd egy halvány emlék lesz, helyette Turul-üzletláncban lehet majd megvenni a Hiányt.

Ferikém, elkéstél. A szocializmus már foglalt. Minden elit tudja, hogy szocializmust az Orbán akar. A baloldalnak ezután már csak egy alternatíva maradt. A kapitalizmus. A baloldali kapitalizmus.

2009. november 1.

Kovátsch Gamma Bertalan
Összeomlás

Elitek, elszorul most a torkom. Egy Úr omlik össze végérvényesen, hatalmas nyögéssel. Torokszorulva vártuk, hogy majd feláll, felemeli a zászlót és újra mögé állhatunk, újra mögötte menetelhetünk, mint régen.

Erre bazdmeg, elkezd szocializmusról hablatyolni. Egy baloldali párt kongresszusán.

Ferikém, most szerettem ki belőled végleg. Mert én sok mindent megbocsátok, az őszödit, ha kell, meg is írom, de szocializmusról szó sem lehet. Baloldal lehet, vörös zászló lehet, csak kormányzássá ne alakuljon.

Nincs mese, új Úr kell, egy modern, erőteljes és győztes. Hozzá mit szóltok?

2009. október 29.

Kovátsch Gamma Bertalan
Névjegy

Eljött az ideje, hogy a Tirpákblog elitbloggerei - más Tényezőkhöz hasonlóan - egy kis személyeset is lökjenek az olvasótábort alkotó eliteknek és birkáknak. Nesztek, itt a névjegyem.

Csillagjegy: Kerecsensólyom
Kedvenc állat: hófajd, mert az fehér.
Legfontosabb: Párom, Marcsi és a kis Antonio.
Második legfontosabb: az Igazság.
Harmadik legfontosabb: hogy a rendes magyar embereknek jó legyen.
Kedvenc hétvégi program: kirándulás a pilisi Holdvilág-árokban vagy Szantorini szigetén.
Önkéntes munka: előadások az ökoszocializmusról az Atilla király Általános Iskola negyedikeseinek.
Kedvenc étel: paprikás szalonna magyar fehér kenyérrel.
Kedvenc ital: Glen Grant whisky (kicsit drágább, mint a Chivas Regal, de én a minőségért áldozatokra is hajlandó vagyok).
Autómárkája: Hummer, metálfényezéssel.
Visszatérő álma: Atilla király vagyok, hun harci ing van rajtam és a rómaiakat kaszabolom. Máskor Bulcsú vezér vagyok és a németeket kaszabolom.
Utoljára olvasott könyv: Hogyan keress százmilliót 30 éves korodig

Utolsó szó: Azok a mások, akik eddig lopni tudtak.